Add this: 

KØKKEN

Melissa Isterningemaskine

Fest og ingen isterninger? Ingen grund til panik. Den klarer Melissa!

Fakta

Vejl. Pris: DKK 999

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Vi har alle sammen været i situationen. Festen banker på døren og gæsterne forventes at ankomme inden for få timer. Du kommer i tanke om du ikke har nogen isterninger. Enten fordi du ikke har plads i fryseren eller også fordi du simpelthen har glemt det. Her er så svaret på, hvad man ofte har stået og manglet nemlig Melissas Isterningemaskine. Der er så smart at den kan lave 9 isterninger på blot 10 minutter og den slukker automatisk, når is beholderen er fuld. Den har en kapacitet på hele 1,7 liter og har en LED-lampe, der angiver når der mangler vand.

Specifikationer for Melissas Isterningemaskine:

-          Laver 9 isterninger på blot 10 minutter

-          Én isterningestørrelse, kugleformet

-          Slukker automatisk, når is beholderen er fuld

-          LED-lampe angiver, hvis der skal påfyldes vand

-          Kapacitet: 1,7 l

-          Mål 34,0 x 35,0 x 24,3

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.