Add this: 

TEKSTILER

MANOSTILES - NYE børnekollektion Nordic SEA

NORDIC SEA - Velkommen til en verden der mest tilhører børnene. Manostiles nye økologiske børnekollektion er inspireret fra havets univers.

Fakta

NORDIC SEA tekstilserien er produceret i økologisk bomuld. 

Fakta

Lander i Salling og alle landets babySam butikker til februar.

HAVETS FARVER GIVER RO.

Nordic Sea, havets brusen og de blide bølger er inspiration til vores kollektion. Farverne i Nordic Sea universet er de bløde sarte nuancer vi ser ved himlens møde med havoverfladen.

Med kollektionen Nordic Sea ønsker vi at afspejle havets rolige vuggende udtryk. Den grafiske designlinje tager udgangspunkt i havets blide strømme og de skiftende farver.

Lad dig inspirere af farverne Ocean Haze, Octopus Grey og Oyster Blue - de rolige grå-lilla- og blålige toner. 

SEA GRASS - DET VUGGENDE SØGRÆS

Det fine mønster der ligger bund til alle tekstiler, er inspireret af søgræssets struktur. Der med sine rolige bevægelser vugger os i søvn.

Vælg de smukke tekstiler blandt ammepuder, puslehynder, sengerande, pusletasker, stofbleer, sengetøj og den elegante Baby Nest.

I hvilket univers skal børnene sove i nat? I Oyster Blue, Octupus Grey eller den sarte Ocean Haze

Nordic Sea er tekstiler af fjerlet økologisk bomuld der holder vask efter vask.

Læg de små til at sove i havets vuggen, bølgernes brus og drømme om fjerne eventyr.

Om Manostiles Danish Design

Se showroom

Manostiles - Designet i fokus.

Manostiles er unikt dansk design til både børn og boligen. Filosofien bag Manostiles er at skabe børneprodukter og boliginteriør, med et personligt præg, hvor der er fokus på enkelthed og høj kvalitet. Hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje med fokus på moden. 

” Jeg bliver inspireret af naturen og mine ideer til nye produkter og design opstår ofte, når jeg er ude i naturen. Jeg elsker at være i naturen og derfor er det helt naturligt at trække nogle af disse elementer med ind i mit hjem og omgive mig med ting, der skaber en god atmosfære. ”

Mette Lindeberg, CEO Manostiles

Inspirationen fra naturen ses i Manostiles’ design og går igen i farver og formerne på alle designs, samtidigt med at der en fin moderne grafisk kant, som gør det muligt at bruge Manostiles’ design på tværs af stil og integrere med eksisterende børn og boliginteriør. 

Design og farver i Manostiles’ kollektion er produktet af en tid hvor vores børn og vores hjem og de ting vi omgiver os med, er en central del af vores identitet. Børn og Boliginteriør skal være personligt, smukt for øjet og samtidigt tåle at blive brugt. Alle mine produkter er økologiske i den bedste kvalitet på marked.

Hvem er kvinden Mette Lindeberg bag Manostiles

Manostiles er ejet af Mette Lindeberg, som startede firmaet i 2011. Før det, kom hun fra den finansielle verden, hvor hun havde været i 15 år, men tog springet og fik igennem Manostiles mulighed for at arbejde med sin passion – at skabe æstetisk, personligt og funktionelt design til børn og det moderne hjem.

Jeg håber i vil tage godt imod Manostiles. 

Bedste hilsener

Mette Lindeberg