Info

Om os

Manostiles - Designet i fokus.

Manostiles er unikt dansk design til både børn og boligen. Filosofien bag Manostiles er at skabe børneprodukter og boliginteriør, med et personligt præg, hvor der er fokus på enkelthed og høj kvalitet. Hvert produkt er gennemtænkt til mindste detalje med fokus på moden. 

” Jeg bliver inspireret af naturen og mine ideer til nye produkter og design opstår ofte, når jeg er ude i naturen. Jeg elsker at være i naturen og derfor er det helt naturligt at trække nogle af disse elementer med ind i mit hjem og omgive mig med ting, der skaber en god atmosfære. ”

Mette Lindeberg, CEO Manostiles

Inspirationen fra naturen ses i Manostiles’ design og går igen i farver og formerne på alle designs, samtidigt med at der en fin moderne grafisk kant, som gør det muligt at bruge Manostiles’ design på tværs af stil og integrere med eksisterende børn og boliginteriør. 

Design og farver i Manostiles’ kollektion er produktet af en tid hvor vores børn og vores hjem og de ting vi omgiver os med, er en central del af vores identitet. Børn og Boliginteriør skal være personligt, smukt for øjet og samtidigt tåle at blive brugt. Alle mine produkter er økologiske i den bedste kvalitet på marked.

Hvem er kvinden Mette Lindeberg bag Manostiles

Manostiles er ejet af Mette Lindeberg, som startede firmaet i 2011. Før det, kom hun fra den finansielle verden, hvor hun havde været i 15 år, men tog springet og fik igennem Manostiles mulighed for at arbejde med sin passion – at skabe æstetisk, personligt og funktionelt design til børn og det moderne hjem.

Jeg håber i vil tage godt imod Manostiles. 

Bedste hilsener

Mette Lindeberg

 

 

Kontakt

Manostiles Danish Design
Lerbækvej 8
2680
Solrød Strand
Tel.: 22 40 87 00
mette@manostiles.com

Kontaktpersoner

Mette Lindeberg
CEO
tlf.:
+45 22408700