Add this: 

Branchenyt

Mød Villa Collection på Formland!

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen i vores nye brandunivers.

Kollektionen er udvidet med blandt andet interiør, små møbler, borddækning og sæsonvarer - men du kan også stadig se vores flotte lys sortiment, der byder på mange spændende nyheder. Vi ses torsdag til søndag på stand 6020 i hal H.

Hvad ligger der egentlig i et navn? Ret meget, mener vi i Villa Collection Denmark. Gennem årtier har Villa Collection Denmark stået for trend-drevne interiør-kollektioner til det moderne hjem - og selvom du vil opleve vores brand-identitet ændre sig og stå meget skarpere fra AW17, er vore kerneværdier stadig de samme.

Villa Collection Denmark er vi således dedikerede til at udvælge, fortolke og præsentere det ultimative sortiment af nutidig boligindretning. Med udgangspunkt i den verdensberømte danske hygge, ser vi os selv som ambassadører for skandinavisk stil med en international kant.

Vi mener, det skal være let og tilgængeligt at følge trends og opgradere hvert rum i hjemmet, uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Derfor er vi store tilhængere af håndværk, da håndlavede ting er skabt med passion og et udtryk for stil, der kommer direkte fra hjertet.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/