Add this: 

BRUGSKUNST

Lysholdere med løse vedhæng

Lad de smukke vedhæng på lysholderne inspirere til hyggelige eventyrfortællinger hjemme i stuen

Fakta

Motiver Den grimme ælling, Nattergalen, Soldat, Ballerina, Grantræ, Flettet julehjerte

Materiale Messing med 24 kt. forgyldning

Pris 175,- (vejl.) 

Øvrige produkter www.hcandersenhome.com

Alle lysholdere i H.C. Andersen kollektionen kommer med løse vedhæng, så du har flere anvendelsesmuligheder hele julen.

Brug f.eks. vedhængene på en troldegren hele december og hæng dem på lysholderen, de få dage du har juletræet pyntet. 
Du kan også bruge lysholderne på en fin ranke og hænge dem i vinduet - smukt fra både fra stuen og gaden.
Eller find en gren med kogler og sæt sammen med lidt grønt, så har du en smuk dekoration med julelys på.

Flere af vedhængene er originale H.C. Andersen papirklip, der inspirerer til fortælling af juleeventyr, hvilket var H.C. Andersens speciale, når han gæstede de mange godser og herregårde i julen. Her var eventyrdigteren selskabets populære midtpunkt, når han til alles begejstring fortalte sine utrolige og gådefulde historier, mens han med fri fantasi sirligt og detaljeret udformede sine overraskende papirklip. 

Lad det smukke julepynt, baseret på H.C. Andersens originale papirklip og eventyr, skabe en eventyr­lig jule­stemning i dit hjem.

Om Nordahl Andersen

Se showroom

Nordahl Andersen - gaver der glæder
Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til
udsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have glæde af dem i mange år – ja måske i generationer.

Firmaets produktpalette indeholder smykker, dåbsartikler, skriveartikler, jule- og påskepynt og repræsenterer kendte brands som Nordahl Jewellery, Joanli Nor, SON of NOA, Siersbøl og Hugo Boss. Men dette univers bruges udelukkende til at præsentere vores brand Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen:

Eventyrligt smukke produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip
Hele verden kender og elsker H.C. Andersen for hans berømte eventyr. Men digteren havde flere talenter. Et af dem var at lave de smukkeste papirklip. Dem har Nordahl Andersen nu i flere år forvandlet til smukt og dekorativt julepynt, med dyb respekt for den store kunstner.

Og for hvert år er kollektionen, baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip, vokset. Dekorative julehjerter, julestjerner, grantræer, ophæng og bordpynt er med til at skabe en eventyrlig julestemning ude i stuerne - og i 2017 blev der også føjet påskepynt til kollektionen.

Se hele kollektionen af H.C. Andersen by Nordahl Andersen her