Add this: 

INTERIØR

Lys i haven forlænger og indrammer dine sommeraftener

Skab hygge i haven med Lucas lyskæder fra Sirius

Lys i haven forlænger og indrammer dine sommeraftner

Sommeraftenerne er lange og lyse, men når hyggen virkelig trækker ud, kan det være rart at supplere med lidt ekstra. Brug Lucas kæden fra Sirius og få det helt rigtige, behagelige følelse af hygge og fest. 

Lysdekorationen findes i klar, frost og multifarvet med i alt 10 pærer. Længde 3 meter.

Om Sirius Company AS

Se showroom

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning. For Sirius er det vigtigt, at produkterne er smukke, men funktionaliteten og kvaliteten skal også være i orden.

Kernen i Sirius’ produkter er evnen til at skabe den særlige og hyggelige atmosfære, som kendetegner lys, og at bringe glæde – både indendørs og udendørs - i ethvert hjem år efter år. Sirius’ produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition: Designet skal ikke blot være smukt og vække følelser, men også være funktionelt.

Sirius’ mission er at bevare sin markedsposition som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer.