Add this: 

TENDENSER

Lykketrolden fylder 60 år

2017 er året hvor den ærkedanske Lykketrold kan fejre sin 60 års fødselsdag. Dette markeres med 3 nye Jubilæums Lykketrolde.

Lykketroldens skaber, Thomas Dam, skabte i sin livstid de mest fantastiske værker, herunder Lykketrolden som siden tog hele verden med storm. Om Thomas fortælles der mange ting, én af de ting som går igen og igen er, at han i den grad havde et hjerte af guld. Det er i dette udsagn om Thomas, at ideerne til den nye kollektion udspringer. De tre nye Jubilæums Lykketrolde er både en hyldest til Thomas og en markering af 60 års jubilæet for Danmarks verdensberømte trold. Forhandlere af Lykketrold kan nu bestille disse varer hos bySommer.

Om bySommer ApS

Se showroom

Formålet med bySommer er at være leverandør indenfor bolig- og livsstilsprodukter. 

Dette skal ske i samarbejde med designere og virksomheder, der søger en partner til at varetage forhandlingen af deres brands i Danmark og/eller i udlandet. 

"Jeg ønsker at lagerføre, markedsføre og sælge produkter i en større mangfoldighed fra udvalgte samarbejdspartnere, jeg kan etablere et forhold til. Alle samarbejdspartnere kan regne med, at jeg vil bevare deres egen identitet overfor markedet og forbrugerne, men forhandlet af mig under et samlet selskab - bySommer. " - Jesper Sommer, Ceo bySommer