LINDDNA SØGER SALGSSUPPORT TIL VORES KONTOR I HØJBJERG

Stilling:SALGSSUPPORT
Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
LINDDNA er et af Danmarks hurtigst voksende interiør brands og vi ønsker nu at styrke vores interne salgsafdeling og søger derfor en serviceminded og smilende salgssupport - gerne med ansættelse snarest muligt. Du vil indgå i et team på 2 salgskoordinator, hvor din vigtigste opgave et at supportere LINDDNA´s kunder Worldwide og bidrage til den daglige drift.

 

Primære Opgaver

• Håndtering af ordre, produkt- og leverings forespørgsler

• Telefoniske support til vores kunder/ agenter & distributør

• Support til sælger og agenter

• Modtagelse og bearbejdning af reklamationer

• Diverse administrative opgaver i forbindelse med kundeservice

 

Kvalifikationer/ Erfaring

Du har inden for de sidste par år afsluttet dit elevforløb, butiksuddannelse eller lignende og er klar til at prøve kræfter med noget nyt. Vi leder efter en person som trives ved at have mange bolde i luften, holder af afvekslende opgaver og har sans for detaljer. Du motiveres af administrative opgaver og en god dialog med vores kunder. Derudover har du et godt overblik, du arbejder struktureret og sætter en ære i at løse alle din opgaver til tiden. Du er ikke bange for at tage initiativ og er en åben, positiv og loyal person. Du har gode it-kundskaber, kender til ordrebehandling gerne i Navision, og er en erfaren bruger af Office pakken. Du er velformulerende og dygtig skriftlig og du taler/skriver som minimum fyldende dansk, engelsk og kan du et 3 sprog er det et stort plus. 

 

Vi tilbyder

En spændende hverdag men gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, hvor du kan være med til at sætte dig eget personlige præg på opgaver, i en virksomhed i vækst.                                                      Hverdagen er til tider hektisk, men vi er et stærkt team der arbejder godt sammen og altid med god tone. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne og fungere som et hold.

 

Om LIND DNA

LINDDNA ApS er en ejerledet designvirksomhed i rivende udvikling og er grundlagt af Preben Lind i 2013. På kort tid er det lykkedes med succes at realisere en drøm om at skabe en bæredygtig og unik designvirksomhed med produktion i Danmark. I dag er LINDDNA et internationalt anerkendt brand med afsætning til mere end 40 lande.

I vores team lægger vi stor vægt på ærlighed og åben kommunikation, og vi har modet til at sige vores mening. På den måde kan vi holde fingeren på pulsen i vores forretning, hvor vi konstant har vores kunders behov for øje.

 

Hvis du har de rette kvalifikationer, glæder vi os til at høre fra dig. Vil du vide mere, kan du kontakte Anne Sørensen på telefon +45 3132 1998. Vi vil løbende se på indkomne ansøgninger og lukker stillingen med den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningens sendes til ais@linddna.com

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Søren Nymarks Vej 6
8270
Højbjerg
Tlf.: +45 3132 1998
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
SALGSSUPPORT
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt