Stillingsopslag

VÆKSTORIENTERET ØKONOMI OG IT-CHEF TIL DESIGNVIRKSOMHED
Midtjylland
LINDDNA er danmarks hurtigst voksende interiør brand og vi ønsker nu at styrke og udvikle vores økonomi og IT-funktion. Vi søger derfor en proaktiv økonomi og IT-chef med speciel fokus på daglig økonomistyring og videreudvikling af vores Navision ERP platform.
INDKØBER OG PRODUKTIONSKOORDINATOR TIL VORES PRODUKTION I HØJBJERG
Midtjylland
Har du solid erfaring med indkøb og planlægning, og kan du sammen med din afdeling skabe løbende forbedringer? Så er du måske den nye indkøbs og produktionskoordinator i vores virksomhed, som skal være med til at sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Info

Om os

LIND DNA er en ung designvirksomhed, der blev grundlagt i foråret 2012. Virksomheden designer og producerer dansk livstils- og interiør produkter i naturlige og miljøvenlige materialer.

Visionen for LIND DNA har lige fra begyndelsen været at skabe designprodukter, der kan være med til at udfordre og udvikle den danske designtradition, blandt andet ved at prioritere bæredygtighed i materialer og produktion. LIND DNA står for et særligt personligt udtryk, og er med i hele processen, lige fra design over produktion til distribution, hvilket er med til at opretholde den særlige DNA i vores designs

Det unikke materiale af genbrugslæder, som i dag er et centralt element i næsten alle brandets designs, viste sig efter udviklingen at være både dekorativt, varmefast, vandfast, utrolig slidstærk samt nemt at rengøre. Ved at indfange naturens former i designs, som fastholder en naturlig form og er naturligt funktionelle, skaber LIND DNA fremtidens livsstilsprodukter.

 

Kontakt

LIND DNA ApS
Søren Nymarks Vej 6
8270
Højbjerg
Tel.: +45 3112 2926
info@linddna.com