Jobopslag

LEANDISPONENT / LAGER

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: LEANDISPONENT / LAGER
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 28.06.2018
Søg job  

Bahne i Hellerup søger en dygtig og erfaren leandisponent snarest muligt.

Butikken i Hellerup er i en rivende udvikling, og vi har brug for en stærk mand/kvinde, som kan varetage alle opgaver på vores lager.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte supplering af varer, reklamationer, vedligeholdelse af sortiment, vareoptælling og opfyldning af varer, ligesom du får ansvaret for lagerdelen. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med både butiksarbejde, lagerarbejde og løbende disponering af varer inden for isenkram og design.

Vi ser dig som en struktureret leandisponent. Et ordensmenneske - og gerne en humørfyldt teamplayer, der har styr på sit ansvarsområde.

Du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Hellerup” sendes til aol2@bahne.dk hurtigst muligt.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere