Add this: 

KØKKEN

KUNST PÅ BORDET

Dekorative bordskånere fra Zone Denmark. Læg dem i forlængelse, tæt sammen i mønstre eller som små grupper.

SKÅNSOM BORDDEKORATION

Med de sjove og smarte bordskånere fra Zone Denmark går der kunst i at dække bord. Med de dekorative bordskånere fra Zone Denmark får borddækningen en ny og kreativ dimension, så man næsten glemmer deres primære funktion.

Læg dem i hele bordets længde, placér dem i geometriske mønstre eller brug de runde Circle som “trædesten,” så de varme skåle og fade nemt kan sendes rundt - uden at der skal følge en bordskåner med. 

Sortimentet omfatter også en stor Triangles - ideel til større fade. Bordskånerne er fremstillet af varmebestandig silikone, der er nemme at rengøre, ligesom de tåler at komme i opvaskemaskinen. Den runde Circle og store Triangle er blandt efterårets nyheder og fås i seks flotte farver. 
Skabt af den danske designertrio VE2, som også står bag Zone Denmarks prisvindende Peili-serie.

Bordskånerne fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/