Add this: 

KØKKEN

KRYDDERI TIL BORDETS GLÆDER

Byd Zone Peili kværnene velkommen rundt om bordet.

Fakta

Peili fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. 

Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.
Besøg www.zonedenmark.dk for mere inspiration.

Vejl. udsalgspris: Peili kværn, 5 x 11,5 cm: DKK: 349,00

Livets salt eller spicy food?

Med Peili kværn kan gæsterne kværne løs ved middagsbordet - med salt, peber og et eksotisk udbud af friskkværnede krydderier, der bevarer smag og aroma.

Kværnene fås i seks flotte og afstemte farver, der matcher hinanden parvis og passer smukt sammen med de øvrige produkter i Peili-serien - anbring eksempelvis to eller flere kværne på en Peili-bakke og lad gæsterne selv vælge.

Peili kværn er fremstillet i bejdset birk og forsynet med keramiske CrushGrind-kvalitetskværne.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Historien om Bovictus starter i 1992, hvor vores indehaver Kim Krull Jørgensen tager det første skridt imod, at realisere hans ambition om, at skabe en engros virksomhed, som tiltaler det brede midtersegment i gave- og brugskunst markedet. Kim Krull Jørgensens faglige ballast og stærke købmands-gen er grundstenene for virksomheden i dag.

Bovictus A/S har igennem årene kontinuerligt gennemgået forandringer i takt med, at verden ændre sig. Årene har budt på udviklingen af en lang række koncepter og brands i eget regi, opkøb af andre virksomheder og en konstant stræben efter, at være vores kunders sikre valg af samarbejdspartner.

Bovictus er i dag en moderne engros virksomhed og vi fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design. I dag arbejdes der udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone, Villa Collection, Galzone og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone over de seneste sæsoner og til den kommende sæson AW ’17 lanceringen af en helt nyudviklet Villa Collection, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft. Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm.

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/