Add this: 

KØKKEN

Klods-Hans på MoMA

Den legesyge bordskåner, designet af Nis Hauge, er blevet udvalgt til MoMAs butikker i New York og Tokyo.

Den danske designer Nis Hauge funktionelle designmesterværk Klods-Hans er kommet i fint selskab i MoMAs butikker. Den legesyge bordskåner er netop blevet udvalgt til at indgå i sortimentet blandt alle de andre klassiske, moderne og banebrydende designs, der er til salg i MoMAs butikker i New York og Tokyo.

”Vi er stolte over at få udvalgt et af vores produkter til MoMAs butikker. Det viser, at vi ser rigtigt med de design, vi sætter i produktion – og at vi leverer ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og gode historier,” fortæller Claus Nielsen, der er partner i Spring Copenhagen.

Nis Hauge er kendt for at skabe og udvikle træskulpturer og trælegetøj til hverdagsbrug. Han er en klassisk kunstværker, der ved alt om træ og kompleks produktion. Klods Hans er udviklet med tanken om at skabe et funktionelt og genkendeligt produkt, der samtidig er en legende skulptur på spisebordet og i hjemmets små hjørner.

Se produktvideo om Klods-Hans

Læs mere om Klods-Hans-bordskåner og Nis Hauge

Om Spring Copenhagen

Se showroom

Spring Copenhagen – New Classics

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk.

Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier. 

Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor alt springer ud, men i særdeleshed også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af ideer, der bliver bragt til live. Du vil kunne kende vores designs og brands for det. 

Vores mission er at skabe et multi-brand designhus, som vækker originale designs og ideer til live. “We are triggered by originality” og tror på, at alle kan besidde gode designideer, der bringer udvikling og kvalitet ind i hverdagen over hele kloden.

Vores dør står altid åben: Vi er konstant på udkig efter designere og folk med et færdigt design, en skitse eller en model af hvad der kunne blive det næste internationale og nutidige designikon- eller designkoncept.