Add this: 

INTERIØR

Karaffel for feinschmeckere

I foråret 2018 melder en ny baraccessory sig på banen, når Holmegaard relancerer den ikoniske No. 5 karaffel.

Barvognen har de seneste år gjort comeback i moderne indretning, og det er med god grund. En velassorteret barvogn emmer umiskendeligt af Don Draper og elegante retrovibes, og cocktailkulten og genkomsten af klassiske spiritustyper som gin og whisky har samtidig skabt et behov for stilfuld opbevaring af flasker, glas og gadgets. I foråret 2018 melder en ny baraccessory sig på banen, når Holmegaard relancerer den ikoniske No. 5 karaffel. Per Lütken formgav den originale karaffel i 1970 og kombinationen af enkle linjer og tykt, mundblæst glas er fortsat topaktuel i dag – både til barvognen og til hverdagens stilrene servering af vand, saft etc. Som en hyldest til dansk glasmageris ”Grand Old Man” og som indspark i tidens aktuelle bartrend puster Holmegaard nu nyt liv i Lütkens ikoniske No. 5 karaffel, der komplementerer seriens glas og bejler til alle fans af feinschmeckeri og karaffelkult.

Den tætsluttende statementprop gør det oplagt at bruge No.5 karaflen til barvognens årgangsdråber og skænke en pre- eller after dinner-drink med ultimativ designfaktor. På hverdage og varme sommerdage er No. 5 karaflen samtidig perfekt til alle former for saft og vand med brus, mynte eller limeskiver, der elegant lægger sig på bunden af det ikoniske glasdesign og løfter serveringen af selv soft drinks til nye højder.

  • Holmegaard No. 5 Karaffel (H:31 cm / 0,85 cl) i mundblæst glas koster 799,95 kr. (vejl.).

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.