Add this: 

KØKKEN

Kantet karaffel

Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant.

I vinens verden er iltning og dekantering afgørende. Både hverdagsvin og ædle årgangsdruer har godt af alt blive hældt fra flaske til karaffel, og med det for øje har Rosendahl i samarbejde med designer Thor Høy skabt Penta: Et innovativt og ultra-dekorativt glasdesign, der både kan ilte og dekantere og samtidig bryder med vanetænkningen om, at en karaffel bør være organisk og rund i formgivningen. Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant.

Ligesom resten af Penta-serien henter den nye karaffel inspiration i klassisk geometri. Her har den femkantede ”Pentagon” et stringent, arkitektonisk udtryk, der er som skabt til moderne brugsdesign og giver masser af refleksion og spil til det mundblæste glas. Penta karaflen har sleben kant i toppen, der gør den funktionel og elegant at hælde af – og som noget helt nyt kan karaflen bruges både stående og liggende.

www.rosendahl.dk