Add this: 

KØKKEN

Gastronomas IQ BBQ Grill

Høj-intelligent Grill

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Nu er den her! Den længe ventede intelligente BBQ Grill. Det høj-intelligente grill system sikrer det perfekte resultat hver gang. Ved hjælp af en sensor, der måler tykkelsen af maden (Max 50mm) garanteres at tilberedningstiden bliver tilpasset til den valgte fødevaretype og tykkelse.

IQ BBQ Grill er utrolig handy at bruge. Man skal blot vælge madvaretypen og den ønskede tilberedningsgrad såsom RARE, MEDIUM eller WELL DONE.

Specifikation for Gastronomas IQ BBQ Grill:

·         Nem at bruge: Vælg madvaretype og ønsket tilberedningsgrad

RARE, MEDIUM eller WELL DONE - så er du klar

·         Opvarmningssystem angiver, når enheden er klar til brug

·         Tilberedningsindikator

·         Mulighed for at vælge mellem 6 madvaretyper – bacon, kylling, pølser, oksekød/steak, fisk og hakkebøf. Det er også muligt at bruge den manuelle indstilling til f.eks. panini,       sandwich, grøntsager etc.

·         IQ-Grill kan åbnes til en vinkel på 100° eller 180° til grillning fra to sider

·         Aftagelige grillplader med slip-let-belægning – tåler maskinopvask

·         Grillpladeareal på 700 cm2.

·         Drypbakke medfølger – tåler maskinopvask.

·         Maks. effekt: 2000

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.