Brands

OYOY Living Design

OYOY Living Design er grundlagt af Lotte Fynboe i januar 2012. Form, grafik, farver og rene materialer inspirerer Lotte Fynboe og hendes motto er "Mindre er mere". Mange af produkterne er re-designet fra hendes barndomsminder.

OYOY’s vision er at skabe funktionelle produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet og i behagelige farver og former. OYOY-navnet er inspireret af OY-bogstaverne, som siden 1929 har været skrevet på et hvert dansk fly, uanset hvor i verden det er placeret. Bogstaverne OY er at angive, at det er et dansk selskab.

OYOY skaber kvalitetsprodukter med fokus på design, funktion, farver og udsøgte materialer. Vi er inspireret af de klassiske skandinaviske designs, der er tilføjet undertoner af enkelhed og med et tvist af japansk design - med en passion for at kombinere farver og materialer.

I 2014 blev OYOY MINI introduceret. En sød kollektion skabt til børn og legende sjæle. Alle produkter er designet i søde farcer, med samme gode kvalitet som alt andet i OYOY kollektionen.

Produktområder:
 • Boligtekstiler
 • Brugskunst
 • Interiør
 • Køkkenudstyr
 • Opbevaring
Black Cat

Black Cat blev grundlagt i 1905 som et lille familiefirma og er Norges ældste tehus. I dag ejet og drevet af Bård Gundersen, hvis bedstefar grundlagde firmaet. Den kendte teserie 24/7 består af 5 forskellige tevarianter af høj kvalitet, tilpasset hvert sit specifikke tidspunkt på dagen. Med en skøn symfoni af urter, frugter og bær samt tedåsernes fine design, er Black Cat te en sand fryd for alle sanser. Med mere end 100 års erfaring, er der ingen tvivl om at Black Cat leverer nydelse på højeste plan.

Niji er distributør på Black Cat. I Danmark varetages salget af I AM Agency.

Produktområder:
 • Delikatesser
CoolSnowGlobes

CoolSnowGlobes er grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres udsøgte vintre. Og endnu mere af deres herlige efterårsfarver, og den udfordring, det gav dem til at lave en vand globus, der ville indfange disse begejstrede dage, som et evigt minde. 

Hvert år skaber CoolSnowGlobes begrænsede udgaver af sne glober. Lejlighedsvis relanceres et design, men kun når deres vores kunder er utrøstelige og ude af stand til at købe den ene "de så sidste år."

Nogle glober er uundgåeligt blevet klassikere og mange appelerer til børndomsminder.  Kunst objekterne er et stykke legetøj for voksne eller en beroligende kilde til stilhed. 

 

Niji er distributør i Europa. I Danmark varetages salget af I AM Agency. 

Produktområder:
 • Brugskunst
 • Butiksindretning
 • Interiør
 • Kunst og udsmykning
Raumgestalt

Raumgestalt er en tysk designvirksomhed, som laver produkter til hverdagsbrug og fornøjelse. Med en mission om at gøre verden mere sanselig og mindre fortravlet skaber de produkter som er både funktionelle og æstetiske. Raumgestalt er kendt for godt håndværk og naturmaterialer.

Raumgestalts klassiske skærebræt har været produceret siden 2002, og er blevet et ikon og en klassiker i det danske moderne køkken. 

 

Niji er distributør af Raumgestalt i Norden. I Danmark varetages salget af I AM Agency. 

Produktområder:
 • Belysning
 • Brugskunst
 • Butiksindretning
 • Interiør
 • Møbler
 • Service og borddækning

Info

Om os

I AM Agency IVS er ertableret i januar 2016, som et agentbureau indenfor interiør og design. Der fokuseres på produkter af høj kvalitet, gode priser og lysten til at MÅ eje produktet.​

I AM Agency repræsenterer godt design til hverdagsbrug. Jeg har en dejlig blanding af designprodukter fra både Danmark og udlandet, som alle skiller sig ud i både design og kvalitet. Jeg prøver at dække forskellige produkter inden for kategorien "livsstil", så butikkerne i realiteten kan lave en "I AM Agency-shop", hvor kundernes behov kan dækkes på én gang, og butikken kan nøjes med at tale med få sælgere. ​

Jeg gør en stor dyd ud af at yde en høj grad af kundeservice. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg har en god relation til mine kunder, og at vores samarbejde er troværdigt. Det er særlig vigtigt for mig, at jeg ikke "oversælger" noget, presser kunderne til noget, de måske ikke har lyst til, og at den rådgivning, jeg giver, både er grundig og rigtig. Derudover gør jeg meget ud af at besøge mine kunder og pleje relationerne til dem. ​

Jeg har flere års erfaring med salg. Jeg er udlært hos Tidens Møbler i Aarhus, og har været med til åbningen af to Decorate Shops i Aarhus. Derudover har jeg været salgsansvarlig hos Louise Kragh smykker i 5 år, hvor jeg har min salgserfaring og mit stærke kundenetværk fra. 

Kontakt

I AM Agency
Horsensgade 9, 3 th
8000
Aarhus C
Tel.: +45 5385 2108
am@iamagency.dk

Kontaktpersoner

Lotte Fynbo
Indehaver af OYOY Living Design
tlf.:
+45 29 88 71 91
Nicolaj Lund Jensen
Indehaver af Niji - Raumgestalt, Coolsnowglobes, Black Cat
tlf.:
+45 26 15 05 65