Brands

Black Cat

Black Cat blev grundlagt i 1905 som et lille familiefirma og er Norges ældste tehus. I dag ejet og drevet af Bård Gundersen, hvis bedstefar grundlagde firmaet. Den kendte teserie 24/7 består af 5 forskellige tevarianter af høj kvalitet, tilpasset hvert sit specifikke tidspunkt på dagen. Med en skøn symfoni af urter, frugter og bær samt tedåsernes fine design, er Black Cat te en sand fryd for alle sanser. Med mere end 100 års erfaring, er der ingen tvivl om at Black Cat leverer nydelse på højeste plan.

Niji er distributør på Black Cat. I Danmark varetages salget af I AM Agency.

Produktområder:
 • Delikatesser
CoolSnowGlobes

CoolSnowGlobes er grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres udsøgte vintre. Og endnu mere af deres herlige efterårsfarver, og den udfordring, det gav dem til at lave en vand globus, der ville indfange disse begejstrede dage, som et evigt minde. 

Hvert år skaber CoolSnowGlobes begrænsede udgaver af sne glober. Lejlighedsvis relanceres et design, men kun når deres vores kunder er utrøstelige og ude af stand til at købe den ene "de så sidste år."

Nogle glober er uundgåeligt blevet klassikere og mange appelerer til børndomsminder.  Kunst objekterne er et stykke legetøj for voksne eller en beroligende kilde til stilhed. 

 

Niji er distributør i Europa. I Danmark varetages salget af I AM Agency. 

Produktområder:
 • Brugskunst
 • Butiksindretning
 • Interiør
 • Kunst og udsmykning
Raumgestalt

Raumgestalt er en tysk designvirksomhed, som laver produkter til hverdagsbrug og fornøjelse. Med en mission om at gøre verden mere sanselig og mindre fortravlet skaber de produkter som er både funktionelle og æstetiske. Raumgestalt er kendt for godt håndværk og naturmaterialer.

Raumgestalts klassiske skærebræt har været produceret siden 2002, og er blevet et ikon og en klassiker i det danske moderne køkken. 

 

Niji er distributør af Raumgestalt i Norden. I Danmark varetages salget af I AM Agency. 

Produktområder:
 • Belysning
 • Brugskunst
 • Butiksindretning
 • Interiør
 • Møbler
 • Service og borddækning

Info

Om os

I AM Agency er etableret i januar 2016, som et agentbureau indenfor interiør og design. Der fokuseres på produkter af høj kvalitet, gode priser og lysten til at MÅ eje produktet. 

Firmanet administreres af Anne-Mette Nissen, som har flere års erfaring fra detailbranchen, hvor hun er udlært ved Tidens Møbler i Aarhus og efterfølgende været med i opstarten af Decorate Shop.  Senest som salgsansvarlig hos Louise Kragh smykker. ​​

Grundliggende drivers firmaet på gode relationer til kunderne og høj service. Troværdighed er en vigtig faktor for gode samarbejder mellem leverandør og kunde. 

Kontakt

I AM Agency
Horsensgade 9, 3 th
8000
Aarhus C
Tel.: +45 5385 2108
am@iamagency.dk

Kontaktpersoner

Trine Find
Indehaver af Filigrantræ
tlf.:
+45 61 60 04 08
Rikke Malling
Indehaver af Malling Living
tlf.:
+45 29 76 17 39
Nicolaj Lund Jensen
Indehaver af Niji - Raumgestalt, Coolsnowglobes, Black Cat
tlf.:
+45 26 15 05 65