Add this: 

KØKKEN

Hvor der er røg, er der smag

Hop med på bølgen, og tag din madlavning til det næste niveau med denne spritnye model af Smoking Gun fra Sage.

Giv maden lidt røg!

Vi elsker smagen af røg i fødevarer. Røgsmag er lig med den ultimative grillsmag. Røgning er en tusind år gammel teknik til at konservere kød og fisk på. I gamle dage blev madvarerne hængt op i skorstenen, så kunne de holde sig i månedsvis. I dag røger vi maden for at få en fantastisk smagsoplevelse - og fordi det er sjovt.

Den dybe smag af røg er eftertragtet; men røgning er besværligt. Og helt unødvendigt for at få den delikate røgsmag i maden. Med den seneste udgave af den håndholdte røgpistol fra Sage kan du nemt tilføre selv maden det ekstra pift – uden brug af varme.  

Nemt og lækkert

Med det lille vidunder fra Sage kan du hurtigt tilsætte en lækker røget smag til dine retter, snacks eller drinks. Røgpistolen laver kold røg og giver straks den eftertragtede grillsmag, uden at du skal tænde op i grillen. Ultranem at betjene: Fyld træsmuld i det lille kammer i toppen, tryk på knappen, vælg styrke og hold en lighter eller tændstik ned til træsmuldet, så det gløder. Hold slangen hen til det, du ønsker at tilføre røg, og få minutter efter har maden fået en pikant røgsmag. Nemmere bliver det ikke.

Der medfølger to bægre med træsmuld, et med æbletræ og et med valnøddetræ. Men du kan også bruge helt almindelig røgsmuld eller begive dig ud i te, krydderier, urter og endda tørrede blomster. Det afhænger af hvilke smage og dufte, dine retter skal have.

Denne kommercielle PRO-udgave er en videreudvikling af Sage the Smoking Gun, som blev lanceret i Skandinavien for et par måneder siden.  I denne nye version kan det lille, robuste kammer tages af for nemmere rengøring, ligesom der er flere muligheder for justering af styrke.

Henrik Buur, Sales Director SDA, Witt A/S: ”Der er ganske enkelt ingen grænser for hvilke madvarer du kan tilsætte kold røg. Eksperimentér gerne med både kylling, fisk, steaks, spareribs, grøntsager, cocktails, desserter, chokolade, popcorn, smør, rå østers, marmelade. Det er så nemt og super lækkert”.

Sage the Smoking Gun PRO koster vejledende 1599,- DKK.  Forventes i udvalgte butikker fra ultimo august 2017. Den tidligere udgave, Sage the Smoking Gun, fås til 999,- DKK

Heston Blumental lægger ikke navn til hvad som helst. Kun det perfekte!

Produkterne fra Sage er udviklet af den verdenskendte kok Heston Blumenthal. I England har hans høje krav til kvalitet gjort Sage meget populær. Sikre, solide og stabile produkter, der giver dig kontrol over madlavningen fra start til slut. Og så gør det jo ikke noget, at køkkenudstyret samtidigt ser lækkert ud.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.