Add this: 

BAD

HVERDAGSLUKSUS - HELT TÆT PÅ

Lige til at kramme: Prime er ultrabløde kvalitetshåndklæder og skridsikre bademåtter fra Zone Denmark

Prime er ultrabløde og smukke kvalitetshåndklæder af 100 pct. utvundet bomuldsgarn - og så har de en ekstrem høj tørreevne. Håndklæderne er med dobbeltdesign: ternede på den ene side og stribede på den anden.

Prime fås også som bademåtter i blød og kraftig kvalitet, der matcher håndklæderne perfekt og giver en nærmeste svævende fornemmelse. Naturligvis med skridsikker bagside. Prime håndklæderne fås i 50 x 100 cm og 70 x 140 cm, mens bademåtterne måler 50 x 80 cm.

Serien er udvidet med nye, flotte farver - Velvet Purple, Pine Green og Black - som elegant klæder andre badnyheder fra Zone Denmark, blandt andet sæbedispenser og tandbørstekrus i badserien Nova One.

Prime og andre Zone Denmark-produkter fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/