Add this: 

BAD

HVERDAGSLUKSUS - HELT TÆT PÅ

Lige til at kramme: Prime er ultrabløde kvalitetshåndklæder og skridsikre bademåtter fra Zone Denmark

Prime er ultrabløde og smukke kvalitetshåndklæder af 100 pct. utvundet bomuldsgarn - og så har de en ekstrem høj tørreevne. Håndklæderne er med dobbeltdesign: ternede på den ene side og stribede på den anden.

Prime fås også som bademåtter i blød og kraftig kvalitet, der matcher håndklæderne perfekt og giver en nærmeste svævende fornemmelse. Naturligvis med skridsikker bagside. Prime håndklæderne fås i 50 x 100 cm og 70 x 140 cm, mens bademåtterne måler 50 x 80 cm.

Serien er udvidet med nye, flotte farver - Velvet Purple, Pine Green og Black - som elegant klæder andre badnyheder fra Zone Denmark, blandt andet sæbedispenser og tandbørstekrus i badserien Nova One.

Prime og andre Zone Denmark-produkter fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

Om Zone Denmark

Se showroom

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.

Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag.
Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

 

Se mere på Zone Denmarks website