Add this: 

KØKKEN

HUROM’s bestseller – sætter fokus på din sundhed

HUROM H 26 slow juicer er en af markedets mest effektive slow juicer og giver dig utallige muligheder i køkkenet.

Fakta

Vejl. Pris: DKK 3.499,-

For mere information kontakt hurom@adexi.dk

HUROM’s H26 slow juicer giver dig en fantastisk juicer oplevelse, som er udover det sædvanlige. Foruden at være en slow juicer i særklasse, klarer den alle opgaver uden problemer. Den har en eksklusiv lydsvag motor, hvilket gør at man nærmest ikke opdager den er tændt. Maskinen og den inspirerende opskriftsbog gør det nemt at lave alle de sunde opskrifter lige fra juice til sorbet samt babymos med den rette konsistens.

Superfood hver dag!

Den lydsvage slow juicer giver dig frihed til, at udfolde alle kulinariske ideer og evner i køkkenet. Den juicer selv de hårdeste ingredienser, så du fx kan lave mandelmælk uden problemer. Den juicer alle ingredienser selv fiberholdige grøntsager og gør det til og med fuldstændigt ensartet. Skruens avancerede opbygning gør det muligt at få maksimal udbytte af ingredienser.

Intelligent juicer teknologi

H 26 slow juceren er mere end klassisk HUROM-design. De to medfølgende sier (grov og fin) gør det muligt at styrer størrelsen på frugtkødet, mængden af frugtkødet kan reguleres via doseringsarmen. Derudover medfølger der en sorbetsi, der gør det muligt at lave frisk sorbet direkte til dessert bordet. Det er blot fantasien der sætter grænser!

HUROM H 26 slow juicer fås i Dark Grey og Matt Black

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.