Add this: 

KØKKEN

Holder du 'hvid' januar?

Mange har en fast tradition om at droppe alkoholen i januar og dermed holde 'hvid' januar' ... har du også det?

Fakta

Lyngby Glas Krystal Melodia Highball 36 cl 6 stk.

Vejl. kr. 399,95

Så er det måske nu, du skal stifte bekendtskab med mocktails. En mocktail er en cocktail uden alkohol, og den nye drink er for alvor ved at finde fodfæste på cafeer, barer og diskoteker rundt om i landet.

Serverer du din mocktail i et smukt glas, kan den se lige så godt ud som en cocktail og også give dig samme smags- og duftoplevelse som en cocktail - du slipper bare for alkoholen og kan derfor drikke alle de mocktails, som du har lyst til og stadig køre hjem.

Her har du opskriften på en Granatæble Mojito serveret i Lyngby Glas Highball-glas, og vil du nyde en Granatæble Mojito som mocktail, undlader du bare spiritussen.

Ingredienser 

Til sukkerkanten: 

En smule sukker 

Vand

Til drinken: 
Saften fra et halvt granatæble

Saften fra en lime

En spsk. myntesirup

2 cl. hvid rom

Ca. fire isterninger

Danskvand

Fremgangsmåde:

Glassets kant dyppes i vand og derefter i sukker, så glasset får en fin sukkerkant. 

Pres saften ud af granatæble og lime og si alle kerner og kød fra. Fordel saften i et glas og tilsæt

en spsk. myntesirup. Tilsæt derefter rom, isterninger og danskvand.

Pynt med mynteblade. 

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien