HEAD OF E-COMMERCE

Stilling:HEAD OF E-COMMERCE
Ansøgningsfrist:20.10.2017
Bahne søger en dygtig og ambitiøs chef, som kan stå i spidsen for den digitale udvikling af vores interiør- og modeunivers, både retail og wholesale.
Bahne søger en dygtig og ambitiøs chef, som kan stå i spidsen for den digitale udvikling af vores interiør- og modeunivers, både retail og wholesale.
 
Vi ser den digitale udvikling som afgørende for vores overordnede forretningsudvikling, og denne stilling vil derfor indgå i vores ledelse - med mulighed for selv at deltage i udarbejdelsen af den fremtidige strategi på det digitale område.
 
Ansvaret vil både dække over vores retail web-platform samt udarbejdelse/drift af btb platform i vores wholesale-firma Bahne & Co.
 
Du skal have indgående kendskab til nedenstående ansvarsområder og se det som en spændende personlig udfordring at drive Bahnes online-univers til et nyt niveau.
Ansvarsområder:
 
  • Budget-/salgsansvar for E-commerce, retail og wholesale
  • Forretningsudvikling og kortlægning af KPI’er.
  • E-commerce strategi. Udarbejdelse og eksekvering.
  • Online marketing aktiviteter; SEO, SEM, Google Shopping, Re-targeting, affiliates, etc.
  • Videreudvikling af re-design projekter og forbedringer på platformen.
  • Kunderelationer.
  • Personaleansvar for afdelingen.
 
Du bliver daglig chef for afdelingen, som arbejder tæt sammen med marketing, indkøb og øvrige stabsfunktioner. Vi har kontor på Fisketorvet i København.
 
Stillingen og opgaven har høj prioritet i Bahnes strategi for de kommende år, og du vil referere til vores administrerende direktør. 
 
Skriftlig ansøgning bedes fremsendt til vores rekrutteringsbureau, Mankind Search, i Word eller PDF format - og gerne med foto. Ansøgningen sendes til Søren Elbæk-Jespersen på sej@mankindsearch.dk
 
Ved spørgsmål kontaktes Søren Elbæk-Jespersen fra Mankind Search på tlf. 53895040. 
 
Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
 
 
Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Fisketorvet Shopping Center 201, Kalvebod Brygge 59
1560
København V
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
HEAD OF E-COMMERCE
Ansøgningsfrist:
20.10.2017
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt