Add this: 

KØKKEN

Gryde med kobber touch

Kvalitet er en mærkesag

Le Creuset fokuserer udelukkende på at udvikle køkkengrej, der holder – funktionelt såvel som designmæssigt. Det er bl.a. derfor, vi nu introducerer en støbejernsgryde med kobber touch i tidens trend, hvor materialer mixes.

Rund støbejernsgryde med kobberknop
Le Creuset har brudt den vanlige stil på den velkendte, matsorte runde støbejernsgryde. Denne 24-cm gryde har en sandfarvet indvendig emalje samt en stålknop med kobberlook. Den kobberfarvede knop er unik og kan tåle alle varmegrader på komfur, ovn og grill.
Kapacitet: 4,2 l / 24 cm.

Gryden findes kun i begrænset antal.

Pris: 1.899,00 kr.

Om Le Creuset

Se showroom

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producere gryder og pander i emaljeret støbejern til i dag at fremstille et bredt udvalg af alsidigt køkkenudstyr på tværs af kategorier, materialer og farver.