Add this: 

INTERIØR

Grand Cru stempler ind i kaffekulturen

Et design, der med rødder i det kendte, rillede univers laver aromatisk kaffe på stempelmetoden.

Kaffekulturen boomer med uformindsket styrke og har i dag næsten karakter af moderne videnskab. Både hjemme i køkkenet og til officielle mesterskaber duellerer baristaer om den bedste bryggemetode, men i sidste ende er det nok en smagssag, om man er til filter-, kapsel- eller stempelkaffe. Dette efterår kan fans af stempelkaffe se ekstra frem til en velbrygget kop. Rosendahl føjer nemlig en innovativ, ny stempelkande til Grand Cru-sortimentet, der trækker på alle bryggemetodens kvaliteter og samtidig holder kaffen varm med sin indbyggede termoeffekt.

Grand Cru Stempelkande (1 L) i sort plast med udtagelig glaskande koster 399,95 kr. (vejl.)

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.