Add this: 

KØKKEN

Giv din mor mere TID til Morsdag

Med lidt hjælp fra iRobot giver du mor mere tid og derved større overskud til dig og familien.

Fakta

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 695: DKK 4.499,-
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 980: DKK 8.499,-
Vejl. udsalgspris iRobot Braava jet 240:  DKK 1.999,-

For mere information om iRobot Roomba: http://www.witt.zone/irobot/

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_hFcLS0zujfn20R

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mor er den bedste i verden – hun er den ”travle bi”, der summer rundt i hjemmet og sørger for alt det praktiske. Med lidt hjælp fra iRobot giver du mor mere tid og derved større overskud til dig og familien.

Det er tidskrævende at holde gulvene rene i hjemmet – kæledyrene smider lige nu vinterpelsen, børnene løber ind med nyslået græs under skoene og alle krummerne under bordet efter aftensmaden. Støvsugeren bruges ofte – men langt fra ofte nok – fordi der bare ikke er tid i den travle hverdag. Men med husholdningsrobotterne Roomba og Braava fra iRobot kan du give mor mere tid i hverdagen og samtidigt sikre rene gulve hver eneste dag. De små intelligente robotter klarer nemlig både støvsugning og gulvvask blot ved tryk på en knap eller via en app på din telefon.

Robotstøvsugerne iRobot Roomba fås i forskellige serier; 600-, 700-, 800- samt 900-serien. Afhængig af din mors behov til robottens funktioner, kan du finde den helt rigtig model til hende, du holder allermest af.

”Top of the line” – Roomba 980
Roomba 980 med Wi-Fi-tilslutning klarer en hel etage af dit hjem. Den kører automatisk til opladning, når den har behov for det, hvorefter den fortsætter og fuldender rengøringen. Med iRobot HOME-appen kan du se rapporter på telefonen, hvor robotstøvsugeren har rengjort. Den er ydermere udstyret med tæppeboost, som sikrer en grundig og dybdegående rengøring på tæpper, hvor skidtet har en speciel evne til at gemme sig.

”Den prisbevidste” – Roomba 695
En af de mest populære samt prisbevidste modeller fra iRobot. Den klarer rengøringen hurtigt og nemt. Den er udstyret med Wi-Fi, som betyder, at du via HOME-appen kan programmere rengøringen op til syv dage om ugen. Du modtager ydermere rengøringsnotifikationer samt har let adgang til hjælp og gode råd.

Efter endt støvsugning skal gulvene vaskes, og det klarer robotgulvvaskerne fra iRobot. Til de mindre rum anbefaler vi Braava jet.

Perfekt til badeværelser og køkkener – Braava jet
Den lille intelligente hjælper, der både fejer, mopper og vasker gulvet. Den er perfekt til badeværelser og køkkener. Den er kompatibel med iRobot HOME-appen via Bluetooth. Det eneste du skal gøre er at fylde beholderen med vand og montere en rengøringsklud. Derefter klarer Braava jet gulvrengøringen.

Giv din mor mere overskud i hverdagen med en Roomba, en Braava eller måske begge...

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.