Add this: 

KØKKEN

Gennemtænkt nyhed til køkkenet

Zwilling præsenterer nu en nyhed til køkkenet: Multifunktionelle skærebrædder. Skærebrædderne er lavet af fibertræ, hvoraf syv procent er såkaldt upcycled, det vil sige genbrugt overskudstræ. Det betyder også, at skærebrædderne har nogle af træets kvaliteter, og er skånsomme over for knivens skær.

Samtidig er skærebrædderne ultra tynde, udarbejdet i et minimalistisk design, og trods deres lethed utroligt slidstærke. Fibre Wood brædderne tåler op til 185 grader og kan derfor også bruges som bordskånere.

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.