Add this: 

KØKKEN

Gastronomas Thermo Jug-Kettle

Elkedel der holder vandet varmt i op til 4 timer. Se med her!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Thermo Jug-Kettle

 

Elsker du en kop skoldhed kaffe eller the? Så skal du se med her! Nu er Gastronomas svar på en optimal elkedel her. Med en kapacitet på 1,7 liter og en dobbeltsidet vakuumkonstruktion i rustfrit stål sikres at vandet holdes varmt i helt op til 4 timer, med en temperatur på op til 80 grader!

De fleste mennesker koger for meget vand! Med Gastronomas Thermo Jug-Kettle kan du gemme det overskydende vand og bruge det senere, da vandet holdes varmt i flere timer.

Specifikation af Gastronomas Thermo Jug-Kettle:

·         Kapacitet på 1,7 liter

·         Dobbeltsidet vakuumkonstruktion i rustfrit stål 304* sikrer, at vandet holdes varmt. Varmholdning – 2 timer ca. 80 °C og 4 timer ca. 68 °C

·         Smart anti-dryp-låg med hældelås

·         Drypfri tud

·         Tænd/sluk-knap med lys

·         360 grades base til både venstre- og højrehåndet brug

·         Ergonomisk og komfortabelt greb gør det let at hælde

·         Ledningsopbevaring i basen

·         Effekt: 1850-2200 watt

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.