Add this: 

BRUGSKUNST

Garderen knækker dine julenødder

Enhver hård nød kræver en nøddeknækker. SHFT har designet denne legesyge Garder til at hjælpe.

Fakta

Højde: 21 cm
Længde: 6,6 cm
Bredde: 6,6 cm

Materiale: Bøgetræ

De fleste kender Tjajkovskijs ballet ”Nøddeknækkeren”, der vises verden over ved juletid. Eventyret om Nøddeknækkeren hører juletiden til. Det er en historie, der aldrig går af mode.

Det går heller aldrig af mode at knækker nødder omkring bordet i stuen, mens mørket falder på udenfor. Især ikke ved juletid, hvor det er nemt at få hasselnødder, valnødder, mandler og andre lækre godter.

Praktisk nøddeknækker i maven

Til alle hårde nødder hører en nøddeknækker. Med afsæt i eventyret om "Nøddeknækkeren og Musekongen" har Benjamin Hansen designet sin Garder. Men en praktisk nøddeknækker i maven marcherer han ind i hjemmet og er en sand ven i nøden.

Den funktionelle og søde nøddeknækker er lavet i bøgetræ og holder vagt med legende lethed. Den er praktisk og samtidig et legesygt input til reolen i stuen.

Praktisk drejemekanisme

Garderens unikke drejemekanisme gør det let at knuse alle former for nødder, der passer i drejemekanismen. Nødderne knuses ved at dreje på garderens hoved, og det foregår helt uden at bruge kræfter. Samtidig beskytter knusemekanismen øjne og håndflader, når nødderne springer.

Læs mere om SHFT og Garderen

Om Spring Copenhagen

Se showroom

Spring Copenhagen – New Classics

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk.

Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier. 

Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor alt springer ud, men i særdeleshed også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af ideer, der bliver bragt til live. Du vil kunne kende vores designs og brands for det. 

Vores mission er at skabe et multi-brand designhus, som vækker originale designs og ideer til live. “We are triggered by originality” og tror på, at alle kan besidde gode designideer, der bringer udvikling og kvalitet ind i hverdagen over hele kloden.

Vores dør står altid åben: Vi er konstant på udkig efter designere og folk med et færdigt design, en skitse eller en model af hvad der kunne blive det næste internationale og nutidige designikon- eller designkoncept.