Add this: 

KØKKEN

Gå aldrig på kompromis med din blender

Orker du heller ikke middelmådige blendere og ujævne resultater?

Fakta

Sage the Boss specifikationer:

·         Kraftig 2200 W motor (3 hk!)

·         Unikt ProKinetix® kniv- og blenderkandesystem

·         12 hastighedsindstillinger fra ‘slow’ til ‘super fast’

·         5 ‘One touch’-funktioner: smoothie, grøn smoothie, isdessert, suppe, isknusning

·         ‘Easy Clean’-system

·         Blenderkande i BPA-fri plast

·         Stort baggrundsbelyst LCD-display

Vejl. pris: DKK 3.999,-

Læs mere: http://witt.zone/sage/the-boss-blender/

 

Sage The Boss er den ultimative blender, der kan tilberede alt lige fra krydderiblandinger, frosne desserter, nøddesmør og grønne smoothies til mandelmælk og varme supper … helt fra bunden. Netop kåret til ’bedst i test’ i stor blendertest i Sverige.

Meet The Boss!

De unikke ProKinetix-knive (6 stk) pulveriserer alt og har en tiltrækningskraft, som sørger for at ingredienserne bliver skubbet op for derefter at blive trukket ned mod knivene. Et traditionelt blenderblad vil typisk presse ingredienserne op langs siden, hvorefter du manuelt skal skubbe dem ned. Med The Boss behøver du ikke røre en finger.

Derudover skaber The Boss op til 50% mindre partikler end traditionel blendning. Denne ekstra fine tekstur skaber en blødere fornemmelse i munden sammenlignet med traditionelle blendere.

Grønne smoothies, der ikke skal tygges

Grønne smoothies har længe været en udfordring for traditionelle blendere. Især ingredienser som spinat og grønkål er kendt for at volde problemer. Sage The Boss er verdens første blender med et dedikeret Green Smoothie program, specielt udviklet til smoothies med meget grønt. Du kan uden problemer lave cremede, grønne smoothies, som du ikke skal tygge dig igennem, hvorved vitaminer og næringsstoffer optages meget bedre. 

 The Boss har i alt 5 forskellige, forudindstillede ’opskrifter’, du vælger med et enkelt tryk: ’Pulse Ice Crush’, ’Smoothie’, ’Green Smoothie’, ’Frozen Dessert’ og ’Soup’. Blenderkanden er lavet af BPA-fri polycarbonat, der er kendt for sin ekstremt gode slagstyrke både i kulde og ved høje temperaturer. Med rengøringsprogrammet ’Easy Clean’ er Bossen stort set selvrensende.

Sage The Boss er en blender udover det sædvanlige - ligesom de andre køkkenprodukter fra Sage. Udviklet af den Michelin-belønnede kendiskok Heston Blumenthal, der aldrig går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

 Bedst i test

Gastromand har testet Sage The boss og giver den 6 stjerner:

Kigger vi på dens performance, som dybest set er det vigtigste, så er det rene topkarakterer. Jeg er dybt imponeret og viser den stolt frem, når der kommer gæster på besøg. Den er lidt af en ulv i fåreklæder og ser jo ikke ud af meget ved første øjekast, men hold da op den leverer. Det er nok næppe en overraskelse, at vi rammer 6 velfortjente stjerner, og helt velfortjent. The Boss har i sandhed den helt særlig Gastromand-faktor blot med et ekstra skud testosteron. Fra nu af, så blender jeg “Like a Boss”…”

Aftonbladet har netop kåret Sage The Boss som vinder i en stor blendertest i Sverige.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.