Add this: 

INTERIØR

Fugle, der aktiverer drømmene

Thomas Poganitschs Ausflug-serie får folk til at lade tankerne flyve.

Fakta

Ausflug-serien kommer som én fugl eller i flokke på fire eller otte fugle

Fuglene er i guld, hvid keramik samt sort eller grå beton

Fuglene er 5,2 cm høje, 11 cm brede og 16 cm lange

For et af de nyeste skud på Spring Copenhagen-stammen er drømme og evnen til at drømme noget af det vigtigste for os mennesker. Thomas Poganitsch udtrykker en stærk tro på, at godt design skal få folk til at drømme. Det gør ikke noget, hvis det bare er for et enkelt øjeblik.

Det kommer til udtryk i hans Ausflug-serie af håndlavede fugle i guld, hvid keramiksamt sort eller grå beton. I store og små flokke kan fuglene både fungere som en knage i garderoben og fugle, der skaber liv og aktivitet, både indenfor og udenfor. 

Funktionalitet og skønhed

Thomas Poganitsch har base i Østrig og har som designer forelsket sig i simplicitet – og fugle. Hans designs blander funktionalitet, intention og skønhed. – og bærer altid på et budskab, der strækker sig længere end blot produktets anvendelse.

Fuglene svæver som en metafor for de grænser, der kun eksisterer for at blive brudt. Og selv når de er fastgjort til væggen, stræber fuglene efter mere: De bryder gennem væggene og søger friheden.

Design får tanker til at vandre

På den måde bliver fuglene i Ausflug-serien også en kommentar til Poganitsch' kunstneriske ambition: Han vil skabe design, der får folks tanker til at vandre ud i det ukendte. Om det så kun er et kort øjeblik, inden tankerne igen vender tilbage til virkeligheden, betyder mindre. Mennesker skal drømme og lade deres tanker svæve frit. 

I 2013 skabte han sit eget mærke, Ausflug, i stræben efter at kreere designs, der skaber effekt uden ord. Han udlever sin drøm.

Læs mere om fuglene og Thomas Poganitsch

Om Spring Copenhagen

Se showroom

Spring Copenhagen – New Classics

Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk.

Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier. 

Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor alt springer ud, men i særdeleshed også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af ideer, der bliver bragt til live. Du vil kunne kende vores designs og brands for det. 

Vores mission er at skabe et multi-brand designhus, som vækker originale designs og ideer til live. “We are triggered by originality” og tror på, at alle kan besidde gode designideer, der bringer udvikling og kvalitet ind i hverdagen over hele kloden.

Vores dør står altid åben: Vi er konstant på udkig efter designere og folk med et færdigt design, en skitse eller en model af hvad der kunne blive det næste internationale og nutidige designikon- eller designkoncept.