Add this: 

INTERIØR

FRYGT ej foråret – vi trodser kløe, pollen og allergi

Sammen med den skønne, lune vind kommer også den luftbårne pollen og mugsporerne – hvilket kan være et sandt mareridt for dig, der lider af allergi.

Fakta

Vejl. udsalgspris E50: DKK 1.999,-
Vejl. udsalgspris P100: DKK 2.499,-
Vejl. udsalgspris Tulip 80: DKK 2.399,-

For mere information om Airfree: http://witt.zone/airfree-luftrenser/
Link til testimonials: http://www.airfree.com/sv-SE/Testimonials
Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_waaPC6mRWfK2tR

For mere information kontakt:

Louise Ballegaard, Sales & Category Manager SDA
Mail: louise@witt.dk
Telefon: +45 96293310

Vi er rigtig mange, der byder foråret velkommen efter en lang og kold vinter. Men sammen med den skønne, lune vind kommer også den luftbårne pollen og mugsporerne – hvilket kan være et sandt mareridt for dig, der lider af allergi. Måske du endda mærker dem for hvert eneste åndedrag.

Hvad kan du gøre for at lette dine allergisymptomer?

Du kan ikke ændre på det, der sker udenfor, og der er ingen mulighed for at undgå ”kollisionen” med forårets ”små dæmoner”. Men du kan forbedre dit indeklima hjemme ved dig selv. Det betyder med andre ord, at du kan arbejde med det, og derigennem reducere dine allergisymptomer væsentligt.

1.       Vær opmærksom på vejret. Kontroller de lokale pollental.
2.       Brug mindre tid udendørs, hvis du oplever alvorlige gener.
3.       Forbered dig på sæsons allergier.
4.       Tag et bad og send allergenerne ned i afløbet.
5.       Undlad at efterlade beskidt tøj i soveværelset for at undgå yderligere pollenspredning.
6.       Brug en Airfree luftrenser for at rense luften.

Airfree® er den naturlige løsning mod astma, luftvejsallergier og mug. Den eliminerer støvmider, bakterier, svampe, virus, pollen, allergener fra husdyr og andre mikroorganismer i luften.

”Airfree er til alle – uanset alder, køn og bopæl. Den er en af verdens mest testede luftrensere og har grundet sin revolutionerede teknologi vundet adskillige priser og høstet et utal af anmeldelser. Den eliminerer de luftbårne bakterier og forbedrer endda indeklimaet væsentligt på steder, hvor der findes skimmelsvamp. Placer den i soveværelset og i børneværelset, og oplev selv forandringen, ” udtaler Henrik Buur, Sales Director, Witt A/S.

Hvordan virker den?
Airfrees eksklusive teknologi fungerer ved at eliminere mikroorganismer og allergener, og tilintetgøre dem på brøkdelen af et sekund. Afhængig af modellen kan mellem 14.000 og 20.000 liter luft passere gennem Airfree hver time, og luften i rummet er færdigbehandlet på kort tid.

Processen foregår meget på samme måde som sterilisering af vand ved kogning; når vand koges elimineres mikroorganismerne. På samme måde trækker Airfree hele tiden luft ind fra rummet, varmer det op til over 200°C og steriliserer luften kontinuerligt.

Den rene luft bliver så nedkølet inde i apparatet før den bliver sendt tilbage i rummet.

Den kompakte Airfree luftrenser er omtrent på størrelse med en kaffemaskine, og kan uden problemer stilles på gulvet eller i et hjørne. Den er fuldstændig lydløs, kræver intet vand eller filtre. Det eneste du behøver at gøre er at sætte stikket i kontakten, hvorefter du bare kan glemme den, alt imens du nyder godt af et forbedret indeklima, og en bedre nattesøvn.

Nyhed: Tulip 80
Den nye Tulip fra Airfree har et smukt slimline design, og passer derfor ind i ethvert rum. Den er lige så kraftfuld som de andre luftrensere fra Airfree. Den påberåber sig ingen opmærksomhed, er fuldstændig lydløs og perfekt til rum på op til 32m2.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.