Add this: 

KØKKEN

FRISTENDE FRISK

Den populære Peili serie udvides med en skål med “indbygget” rivejern til parmesan, så man kan rive sin parmesan i skålen og bruge den til servering

Med sit minimalistiske, ærlige og smukke udtryk - kombineret med funktionelle detaljer - har den danske designtrio VE2 således ramt lige i hjertet af dansk design-DNA. Og dét har udløst en sand regn af internationale designpriser, blandt andet den eftertragtede Red Dot Award

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. Senest er serien udvidet med en skål med “indbygget” rivejern til parmesan, så man kan rive sin parmesan i skålen og bruge den til servering.

Tilsvarende fås en skål med et rivejern til gulerødder, rødbeder, selleri mv., så man kan sætte den friskrevne råkostsalat direkte på bordet. Og bliver der ikke spist op, lægger man blot låg på og stiller i køleskabet.

Peili fås også med si til eksempelvis nyskyllede bær, som kan blive liggende i sien og dryppe af i skålen ved servering. Sien kan naturligvis også bruges til alt fra friske fjordrejer til nydampede grøntsager.

Om Zone Denmark

Se showroom

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.

Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag.
Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

 

Se mere på Zone Denmarks website