Add this: 

KØKKEN

FRISTENDE FRISK

Den populære Peili serie udvides med en skål med “indbygget” rivejern til parmesan, så man kan rive sin parmesan i skålen og bruge den til servering

Med sit minimalistiske, ærlige og smukke udtryk - kombineret med funktionelle detaljer - har den danske designtrio VE2 således ramt lige i hjertet af dansk design-DNA. Og dét har udløst en sand regn af internationale designpriser, blandt andet den eftertragtede Red Dot Award

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. Senest er serien udvidet med en skål med “indbygget” rivejern til parmesan, så man kan rive sin parmesan i skålen og bruge den til servering.

Tilsvarende fås en skål med et rivejern til gulerødder, rødbeder, selleri mv., så man kan sætte den friskrevne råkostsalat direkte på bordet. Og bliver der ikke spist op, lægger man blot låg på og stiller i køleskabet.

Peili fås også med si til eksempelvis nyskyllede bær, som kan blive liggende i sien og dryppe af i skålen ved servering. Sien kan naturligvis også bruges til alt fra friske fjordrejer til nydampede grøntsager.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/