Add this: 

INTERIØR

Fotogen fætter

Dyreflokkens overhoved i Kay Bojesen universet, Aben, får nu sin debut på lærredet med fire forskellige motiver.

Da Kay Bojesen Denmark i foråret føjede en ny kategori til Kay Bojesen universet – gallerivarerne – ramte brandet bogstavelig talt hovedet på sømmet. Både nye og gamle Bojesenfans elsker tanken om at få de ikoniske trædyr op at hænge, og efter den grafiske zebra er turen kommet til dyreflokkens overhoved, Aben, der får sin debut på lærredet med fire forskellige motiver. Billederne er trykt på kanvas med ramme af træ og ophæng i lædersnor, som vi kender det fra skolestuens gamle landkort, for tanken bag kollektionen er netop at fusionere retroglæde og modernitet til et udtryk, der passer over hele boligen.

Kay Bojesen Denmark Billeder i kanvas med trærammer og ophæng af lædersnor findes med fire forskellige motiver:

  • Abeskitse (40 cm X 56 cm) foto med natur træprofiler og natur lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.)
  • Abeportræt (40 cm X 56 cm) foto med natur træprofiler og natur lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.)
  • Skolestuen (40 cm X 56 cm) foto med sortmalede træprofiler og sort lædersnor koster 499,95 kr. (vejl.)
  • Godnatlæsning (40 cm X 40 cm) foto med sortmalede træprofiler og sort lædersnor koster 449,95 kr. (vejl.)

Om ROSENDAHL DESIGN GROUP

Se showroom

Innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition – det er nøgleordene bag Rosendahl Design Group. Det er vores ambition at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om dansk designskat ved at genopdage klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at repræsentere en brandportefølje, der favner nytænkende design til hjem og bord og en række af dansk designs elskede klassikere.

Vores brandportefølje inkluderer otte brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen Denmark, Bjørn Wiinblad Denmark, Lyngby Porcelæn, JUNA, Arne Jacobsen Clocks og Global.