Messe

Formland Autumn 2016

  • 18.08.2016 09.00
  • Varde 1 7400 Herning
Tilmeld
På Formland Autumn 18. - 21. august 2016 bliver 10 haller fyldt med passionerede udstillere lige fra iværksættere til store veletablerede virksomheder

På Formland Autumn 2016 bliver 10 haller fyldt med passionerede udstillere lige fra iværksættere til store veletablerede virksomheder. Se de mange produktnyheder og hent masser af inspiration i de spændende trendzoner og foredrag.

INTERIOR
Gå på opdagelse i de fire interiørhaller fyldt med tilbehør til boligen. Oplev et miks af forskellige stilarter inden for design, livsstil og blomster - lige fra kunsthåndværk og new vintage til urbant og innovativt design.

FOOD
Trendy torvehal fyldt med delikatesser og nye unikke smagsoplevelser, der vil få hjertet til at banke lidt hurtigere hos enhver gourmetfan.

DINING
Nyd ultimativt køkkengrej og eksklusivt design til den perfekte borddækning, når isenkrambranchen serverer nyheder til den kommende sæson.

LIGHT
Lad spændende nyheder og kendte klassikere inden for belysning inspirere dig til at skabe den helt rette stemning og atmosfære.

NEXT STAGE
På Next Stage området kan du opleve et udsnit af tidligere kreative Nordic Buzz iværksættere, der nu tager skridtet videre som udstiller på Formland.

BRANDING EXPO NEWS
Område med branding produkter inden for profil-, promotion- og gaveartikler.

Flere events

Messe
08.06.2018
Karlsruhe, Tyskland
Messe
30.06.2018
Frankfurt Am Main, Tyskland