Add this: 

BAD

FORFØRENDE REFLEKTIONER

Nova One er skabt af den danske designer Thomas Dudzinski med fokus på funktionalitet, design og æstetik.

Nova One serien hylder det enkle, ærlige og karakterfulde udtryk. Med sin flotte finish spiller Nova One Silver elegant op til de spejlblanke og forkromede overflader på badeværelset – en rigtig eyecatcher.

God stil, god humor

Hos producenten Zone Denmark har de haft et glimt i øjet, da Nova One Silver skulle lanceres ude i butikkerne. Man har nemlig valgt at introducere det nye sæt som en “unlimited edition” - altså i et ubegrænset antal i modsætning til de mange “limited editions,” hvor ingen reelt ved, om de er på 500 eller 10.000 eksemplarer.

Sættet med Nova One Silver sæbedispenser og tandbørstekrus - og den øvrige Nova One-serie - fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

Om Zone Denmark

Se showroom

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.

Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag.
Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv.

 

Se mere på Zone Denmarks website