Add this: 

BAD

FORFØRENDE REFLEKTIONER

Nova One er skabt af den danske designer Thomas Dudzinski med fokus på funktionalitet, design og æstetik.

Nova One serien hylder det enkle, ærlige og karakterfulde udtryk. Med sin flotte finish spiller Nova One Silver elegant op til de spejlblanke og forkromede overflader på badeværelset – en rigtig eyecatcher.

God stil, god humor

Hos producenten Zone Denmark har de haft et glimt i øjet, da Nova One Silver skulle lanceres ude i butikkerne. Man har nemlig valgt at introducere det nye sæt som en “unlimited edition” - altså i et ubegrænset antal i modsætning til de mange “limited editions,” hvor ingen reelt ved, om de er på 500 eller 10.000 eksemplarer.

Sættet med Nova One Silver sæbedispenser og tandbørstekrus - og den øvrige Nova One-serie - fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30 eller på zonedenmark.dk.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/