Add this: 

KØKKEN

Forårsrengøring: Den nemme løsning

Er du heller ikke motiveret for den forestående forårsrengøring? Så kommer her den nemme løsning til dig

Fakta

For mere information om iRobot Roomba: http://www.witt.zone/irobot/
For mere information om Roomba applets, besøg: https://ifttt.com/irobot
Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_F8ZD4RXKVfl2KR

Vejl. pris Roomba 980: DKK 8.499,-

For yderligere information kontaktes:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Er du heller ikke motiveret for den forestående forårsrengøring? Så kommer her den nemme løsning til dig, som hverken indebærer ”hokus pokus” eller spidsfindige tips og tricks. Med iRobot Roomba – robotstøvsugeren – er dine gulve klarede, uden du behøver løfte en finger.

Forårsrengøringen ligger lige om hjørnet, og når vi skal være realistiske, så er det bare ikke os alle, der er lige motiverede. Derfor søger vi efter diverse tips og tricks til, hvordan vi bedst muligt og hurtigst muligt kan klare det job, der ligger forude, hvor hvert et rum, skab og kringelkrog skal have en tur med skurebørsten.

Nettet er fyldt med gode råd, men hvilke virker, og hvilke ender blot med at være mere tidskrævende end først beregnet? Det er ikke nemt at gennemskue, så hvorfor ikke bare gå den sikre vej, og vælge en iRobot Roomba – den populære og testvindende robotstøvsuger? Den klarer dine gulve, og gør dermed en betydelig forskel i tiden, du skal bruge på rengøringsarbejdet.

Den passer 100 % sig selv, mens den klarer dine gulve til et rent 12-tal. Der er intet ”hokus pokus”, den er virkelig, og den rengør når og hvor, det passer dig. Den er intelligent, og behøver derfor ingen instrukser. Den er som den eneste robotstøvsuger på markedet udstyret med multi-surface børster, en til at løsne snavs og den anden til at opsamle det.

Roomba® ved, hvor den er, og klarer ydermere rengøringen under møblerne grundet sin kompakte højde. Med iAdapt® 2.0 Navigation med visuel overvågning hjælper Roomba® med at navigere rundt i hjemmet. Nemt og uden problemer holder den styr på sin placering og genoplader efter behov, indtil rengøringen er fuldført.

iRobots Roomba® Wi-Fi®-tilsluttede robotstøvsugere er endda kompatible med IFTTT (If This Then That), en gratis web-baseret platform som gør det muligt for dig at få endnu mere ud af apps, tablets og telefoner. Med iRobot IFTTT Applets kan du som Roomba-ejer nu automatisere rengøringen yderligere og derigennem sikre, at den intelligente Roomba agerer præcis, som du ønsker det. Du kan bl.a. øge Roombas rengøringsfrekvens med brug af IFTTT vejrservice-triggere, ved højt pollental eller dårlig luftkvalitet, samt sørge for at Roomba automatisk går i gang med sine pligter, når du forlader hjemmet. Bekvemmeligt for dig, som ikke er maks. motiveret for forårsrengøringen.

Forårsrengøringen skal struktureres og kan for letheds skyld opdeles i trin, så det bliver mere overskueligt. Men hvorfor ikke helt undlade at lade gulvene indgå i dette års forårsrengøring? Med en iRobot Roomba robotstøvsuger vil du mærke en forskel i dit liv, og måden hvorpå du gør rent. Du vil ganske enkelt opleve, at den bliver en flittig del af familien, som altid er glad for sit arbejde.

God fornøjelse…

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, verdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.

Det sidste nye tiltag er eldrevne cykler, løbehjul og segways – under kategorien Witt E-commute; fremtiden for personlig mobilitet.