Add this: 

TENDENSER

Forårsnyhed fra Sirius

Trio Pure er en ny og større version af produktserien Trio

Trio Pure er en ny og større version af produktserien Trio, der med sit funktionelle og nytænkende design er et signaturprodukt for Sirius.

Den nye Trio Pure er velegnet både som blikfang til borddækningen ved særlige lejligheder eller som lysdekoration i hjemmet året rundt.

Trio Pure (inklusiv Sirius' fjernbetjening), H25/34/39cm og koster 499,95 kr. (vejl. pris)

Om Sirius Company AS

Se showroom

Sirius er et designhus med speciale i lys; i over 30 år har Sirius produceret og skabt trendsættende lysdekorationer og nyfortolkninger af klassiske lysdesign. Sirius er etableret i 1971, og sælger i dag sine produkter i en lang række lande verden over. Sirius har via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere, skabt Europas stærkeste sortiment inden for dekorationsbelysning. For Sirius er det vigtigt, at produkterne er smukke, men funktionaliteten og kvaliteten skal også være i orden.

Kernen i Sirius’ produkter er evnen til at skabe den særlige og hyggelige atmosfære, som kendetegner lys, og at bringe glæde – både indendørs og udendørs - i ethvert hjem år efter år. Sirius’ produktudvikling er forankret i den nordiske designtradition: Designet skal ikke blot være smukt og vække følelser, men også være funktionelt.

Sirius’ mission er at bevare sin markedsposition som den mest innovative og kreative producent af lysdekorationer.