Add this: 

KØKKEN

Forår i nude og terrakotta

Nu kan du forskønne dit køkken og bord med prisvindende Emma i nude og terrakotta, designet af den danske designduo HolmbäckNordentoft

Fakta

Om designerne
Sebastian Holmbäck (født 1971, i Danmark) og Ulrik Nordentoft (født 1974, i Danmark) mødtes under uddannelsen på Danmarks Designskole. Designduoen HolmbäckNordentoft arbejder efter filosofien om at skabe tidløst design, som vækker følelser og begejstring, og som har et konkret formål. Duoens arbejdsgrundlag er æstetik og udvikling af designs, som tåler at blive brugt år efter år. HolmbäckNordentoft har skabt mange smukke designobjekter for Stelton, bl.a. knivseri en Pure Black og Emma-serien, som som begge har vundet adskillige priser.

Mål
Emma elkedel: B 16 cm / H 26 cm / L 16 cm
Emma termokande: B 13 cm / H 24.5 cm / L. 13 cm
Emma serveringskande: B 13 cm / H 23 cm / L 20 cm
Emma te-termokande: B 14 cm / H 18.5 cm / L 14 cm

Materiale
Emma elkedel / serveringskande: Højglanslakeret rustfrit stål, bøgetræ
Emma termokande og te-termokande: Højglanslakeret rustfrit stål, PP plast, bøgetræ
 
Farve
Emma elkedel og te-termokande: nude / Emma termokande / serveringskande: terrakotta

Vejl. udsalgspris
Emma elkedel: DKK 1099,00
Emma termokande / te-termokande: DKK 749,95
Emma serveringskande: DKK 499,95

Nu kan du forskønne dit køkken og bord med prisvindende Emma i nude og terrakotta, designet af den danske designduo HolmbäckNordentoft. Den ledningsfri Emma elkedel har et håndtag i bøg, som tilfører et nordisk strejf til den lakerede stålkande. Kandens isolerende dobbeltvæg får den til at føles mindre varm end en normal elkedel. Mix og match med den nye Emma termokande og serveringskande i terrakotta eller Emma te-termokanden i nude, som har et indbygget filter, så du undgår bitter te. Den nye terrakotta og nude komplementerer hinanden smukt – og matcher resten af Emma-seriens delikate tone-i-tone farver.

Se alle produkter fra Stelton her

Om Stelton A/S

Se showroom

Stelton is a Danish design company www.stelton.com. Founded in 1958 we have a long story of the Nordic design tradition. Many Stelton design objects have been awarded and quickly risen to an iconic status’ world wide. Cylinda-Line by Arne Jacobsen and the iconic thermo jug by Erik Magnussen stand untouched by time. Just as popular today as when launched.