Add this: 

KØKKEN

Gastronomas Food Dehydrator

Den geniale løsning til dine lækre hjemmelavede snacks!

Fakta

For mere information kontakt frj@adexi.dk

Vi kender det alle. Cravingen for lækre, sunde og velsmagende snacks, men du er træt af at de forskellige fødevarer mister deres smag og farve allerede efter et par timer i køleskabet. Løsningen er hermed opfundet!

Med den nye elektriske Food Dehydrator har du muligheden for at få alle disse behov opfyldt. Den elektriske Food Dehydrator giver dig en effektiv opbevaring og tilmed en maskine der ved hjælp af en indstillings venlig temperatur styret skaber de rette vilkår for at opnå dette resultat. Temperaturen kan indstilles til mellem 40-70 grader og en time setting mellem 1-46 timer skaber de optimale tørreforhold.

Specifikation for Gastronomas elektriske Food Dehydrator:

·         Til tørring af grøntsager, frugt, urter, te etc. ved hjælp af konvektion

·         Inkl. 5 bakker

·         Temperatur-indstilling: 40-70°C

·         Effekt: 245 W

·         Tidsindstilling: 1-48 timer

·         Perfekt til at lave velsmagende, sunde og naturlige snacks

Om ADEXI A/S

Se showroom

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.

Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med egne stærke brands som Melissa, Exido og Ideline samt en lang række licensbrands som Hello Kitty og Swarovski dækker vi alle prissegmenter på markedet. Vi har en stærk position hos forbrugerne, som har resulteret i mere end 14 millioner solgte enheder, samt lancering af over 100 produktnyheder årligt. Vi har hovedkontor i Skødstrup ved Århus, samt eget kontor i Kina.