Add this: 

KØKKEN

Flere internationale priser til Zone Denmark

Zone Denmark indleder 2018 med at vinde to internationale designpriser - iF Design Awards 2018.

Zone Denmark lægger imponerende fra land og indleder 2018 med at vinde to internationale designpriser - iF Design Awards 2018 - for sine Peili Oblong-skåle og innovative Puck Hook-knage, der er tegnet af designertrioen VE2.

Det nye år nåede ikke engang at blive en måned gammel, før Zone Denmark kunne føje yderligere to designpriser til rækken af priser. 

I slutningen af januar belønnede iF Design Award - en af verdens største og mest prestigefyldte designkonkurrencer - Zone Denmark og designertrioen VE2 med hele to iF Design Awards 2018 for deres innovative tilgang til design, funktionalitet og æstetik.

De to priser er vundet i konkurrence med  6.400 indsendte forslag fra 54 lande. 

Den ene iF Design Award 2018 er tildelt Peili Oblong, en nyfortolkning af skålen og fadet som er en del af den i forvejen prisbelønnede Peili-serie.
Peili Oblong udmærker sig ved at bringe nye former og funktioner i spil i alle husets rum - eksempelvis til dyrkning af friske krydderurter, til opbevaring af makeup, til børnenes tegneredskaber, eller låget kan bruges som bakke til nips og småting.

Den anden iF Design Award-vinder er de innovative knage Puck Hook med sugekop.
Sugekoppen laver et kraftigt undertryk, så krogen kan bære 5 kg. Det betyder, at man på ingen tid kan montere Puck Hook, som den ekstra knag man altid mangler, på alle glatte overflader som fliser, spejle, vinduer og de fleste skabsvægge og -låger. Vel at mærke uden at bruge værktøj eller lave huller. 

Der er ikke nødvendigvis en sammenhæng mellem dét at vinde designpriser og vinde forbru-gernes gunst. Zone Denmark er dog undtagelsen, der bekræfter reglen:

- Den vedvarende koncentration i produktudviklingen omkring det at finde det optimale kompro-mis mellem design, produktion og pris, kaster både designpriser, nye forhandlere og stærk vækst af sig, fortæller en synlig optimistisk Design & Brand Manager, Michael Bruun fra Zone Denmark, og fortsætter:

- Den tætte dialog med vores designere om det fælles mål at skabe innovation i produktdesignet og ”noget for øjet” har vist sig at være den rigtige retning for os.
Det hele skaber vi i dialogen…

Se mere til de prisvindende designs her:

Zone Peili Oblong

Zone Puck Hook

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/