Add this: 

UDELIV

Fiskars gør vanding til en leg

Nu behøver du ikke længere kæmpe med snoede slanger og ustabile vandtromler! Fiskars revolutionerer nemlig havevanding med det nye Waterwheel - og med et udvalg af produkter, der matcher enhver havestørrelse. Enklere bliver det ikke!

Fakta

Prisudvalg

Fiskars Waterwheel 15m koster 599 kroner.

Fiskars Waterwheel 20m koster 669 kroner.

Fiskars Waterwheel 30m koster 749 kroner.

Vandslager fra 159- 79 kroner.

Sprinklere fra 99-369 kroner.

Sprøjtepistoler 69,95-219 kroner.

Div. koblinger 29,95-69,95 kroner.

Vægbeslag til Waterwheel 169 kroner.

Holder til sprøjtepistol 49,95 kroner.

 

Se en kort film om Waterwheel her!

For billeder, klik her!

 

For yderligere information, presseudlån og billeder kontakt:

Scandinavian PR Manager Stine Bruun

Mail: stine.bruun@fiskars.com

Telefon: 31 56 78 27

www.fiskars.dk

Haveentusiast eller ej – så kan vanding være lidt af en lystbetonet pligtopgave. Ustabile slangevogne og upraktiske slanger der vikler sig sammen, kan sætte enhver havejers humør på prøve. Men sådan behøver det ikke længere at være! Fiskars’ Waterwheel har et innovativt design, der gør vanding til en let opgave – du skal bare tilslutte slangen til hanen, og så er du glidende.

Fiskars Waterwheel er designet til at ligge fladt på græsplænen, hvilket giver dig 360 graders fri bevægelse, dermed undgår du frustrationer, som at tromlen vælter eller at slangen sætter sig fast. Slangehjulet vejer mindre end 3.5 kilo, det er let at opbevare - og har et indbygget rum til opbevaring af tilbehør.

Alle vandingsprodukterne fra Fiskars er kompatible med de fleste produkter fra andre producenter. Og uanset hvilken vandingssprøjte du har, kan den bruges sammen med en Fiskars-slange.

Det smarte Waterwheel er udstyret med en sprøjtepistol med justerbar dyse, en multivandhanekobling, en holder til sprøjtepistolen og en højkvalitetsslange. Alle dele opbevares enkelt i selve hjulet.

Fiskars Waterwheel blev i 2016 tildelt den anerkendte Red Dot Award for sit banebrydende design. Læs mere her!

”Waterwheel skiller sig ud fra andre produkter på markedet ved sin innovative konstruktion. Vores ønske og mål er at bidrage med en ny vinkel på vandingsprodukter, der gør vanding simpel for alle,”
siger vicepræsident for Fiskars Garden Research and Development, Petteri Masalin.

Easy-to-use, easy-to-choose

Fiskars’ vandingsprodukter er enkle at bruge – og så er det tilmed nemt at vælge netop de produkter,
der matcher din havestørrelse eller haveopgave, da produkterne er udviklet til både small, medium,
large og x-large haver.

Mange bøvler med at vælge den rigtige haveslange og det rigtige vandingstilbehør, der passer til netop deres have. Derfor har Fiskars udviklet et digitalt måleværktøj, som hjælper dig med at opmåle din have, og derefter anbefaler den de vandingsprodukter, der matcher. Prøv det her!

Alle produkterne er tydeligt mærket med den havestørrelse, de anbefales til. Fiskars’ haveslanger er enkle at håndtere, holdbare og twist-resistente. De er tilgængelige i forskellige størrelser (3/8 "(9 mm), ½" (13 mm) og ¾ "(19mm)) og i forskellige længder (15m til 50m). Og udvalget af tilbehør er designet til at udføre forskellige typer af vandingsopgaver.

Med de to nye vandbesparende sprinklere kan du spare op til 20 % vand sammenlignet med andre traditionelle sprinkleranlæg.

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.