Add this: 

KØKKEN

Fiskars fuldender den eksklusive Rottiser-serie

De velkendte Rotisser-pander får nu følgeskab af fire elegante nyheder; en kasserolle, en gryde, en sauterpande og et stegefad.

Fakta

Fiskars Rotisser OH Stegepande 28cm
Kr. 999,95

Fiskars Rotisser OH Stegepande 24cm
Kr. 899,95

Fiskars Rotisser Sauterpande OH 26cm m/låg
Kr. 1099.95

Fiskars Rotisser Kasserolle 1,6L
Kr. 899,95

Fiskars Rotisser Gryde 3,5L
Kr. 1299,95

Fiskars Rotisser Stegefad 28cm
Kr. 1299,95
 

For yderligere information, produktudlån og billeder kontakt:

PR Manager Stine Bruun
Mail: stine.bruun@fiskars.com
Telefon: +45 31 56 78 27

www.fiskars.dk

 

For billeder, klik her!

Rotisser er en robust og luksuriøs serie, der kombinerer de nyeste teknologier indenfor induktion med materialer af højeste kvalitet og et prisbelønnet design. Serien fungerer på alle kogezoner, er ovnfast op til 240 grader - og så er den elegant til servering.

Pander og sauterpanden har Optiheat-teknologi, der automatik slår fra ved 230 grader på induktion – og dermed forhindrer panden i at overophede. Dette sikrer en optimal stegetemperatur, samtidig med at stegepandens levetid forlænges i forhold til almindelige stegepander. Teknologien virker kun på induktion.

Produktfunktioner:

1. Optimal og jævn varmefordeling: Fremstillet af tykt aluminium, der fordeler
varmen godt - også siderne.

2. Slidstærk belægning: Den holdbare slip-let-belægning (Hardtec Superior)
gør madlavningen nem – og så tåler den metalredskaber.

3. Energibesparende teknologi: Den specielle bund sikrer hurtigere opvarmning og bruger
mindre energi (Energy Base). Energi Base-teknologi opvarmer produktet 50%
hurtigere på keramisk kogezone.

4. Praktisk og elegant: Sikkert låg og håndtag i rustfrit stål der forbliver koldt.

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.