Add this: 

UDELIV

Firebox – til både gas- & kuglegrill

Firebox - årets grilltilbehør i Danmark! Denne universalovn kan benyttes på både kugle- og gasgrill til blandt andet at tilberede en perfekt hjemmelavet pizza på 3-5 minutter. Firebox er samlet og er klar til brug, og der medfølger en pizzasten, som kan tilberede pizzaer på op til 12” / 30 cm i diameter.

Data:

Brutto 8,4 Kg
Netto 7,0 kg
EAN: 9420014233767
Kolli 1
 
Enhed:
Højde 150 mm
Dybde 350 mm
Bredde 400 mm
 
Pakning:
Højde 200 mm
Dybde 400 mm
Bredde 450 mm

Den revolutionerende Firebox er et premium grilltilbehør, der gør din gas- eller kulgrill til en udendørs gourmet pizzaovn. Utrolig fleksibel og innovativ. Firebox kræver ca. 10 minutters opvarmning og vil tilberede din hjemmelavede pizza til perfektion i løbet af få minutter (3-5 min). Firebox er også velegnet til tilberedning af fisk, kød, grøntsager, brød, kager og meget mere. En stilfuld og funktionel tilføjelse til dit grillsortiment. Brug Firebox til enhver lejlighed, om det er festen i din have eller hos en ven! Firebox er samlet og klar til brug, og kræver ingen montage. Det eneste krav er, at grilloverfalden på grillen er minimum 40 cm i bredden og 35 cm i dybden. Den rustfrie stålkonstruktion med nyttige sidebærehåndtag gør den nem at arbejde med. Firebox er den perfekte gave til dem, der har passion for udendørs madlavning og som elsker at grille med enten kul- eller gasgrill.

Testet på fx

  • Weber 57 cm kuglegrill (Kuglegrill 47 cm er for lille)
  • Weber Q3200
  • Charbroil 4400
  • Charbroil 2200
  • Broil King 320

Om FunNordic ApS

Se showroom

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 6 år, forsøgt at udvælge en række “brands” indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.