Add this: 

KØKKEN

FINE SNIT MED BLØDE BEVÆGELSER

Den smukke Zone Ulo vuggekniv er en nordisk hyldest

Fakta

Til ulo’en hører et matchende hakkebræt i kerneask, der gør brættet ekstra robust.
Brættet har en flot afrundet fordybning, der samler de fintsnittede krydderurter, hakkede løg eller nødder.
Vendes brættet, fungerer bagsiden fint som almindeligt skærebræt. 

Vejl. udsalgspris:
Silva hakkebræt, 24 x 24 x 2 cm: DKK: 399,00
Ulo vuggekniv, 17 x 11 cm: DKK: 299,00

Den smukke Ulo vuggekniv har tydelige grønlandske rødder og er nyt medlem af Silva-serien fra Zone Denmark.
Silva-serien fra Zone Denmark er tegnet af den prisvindende danske designer Jacob Leth-Espensen, som i sine produkter hylder de nordiske design- og håndværkstraditioner. Senest er serien udvidet med et elegant hakkebræt og en énhåndsbetjent vuggekniv - en grønlandsk inspireret ulo - med bløde kurver og fine detaljer i det håndforarbejdede skæfte i ask.

Et cylindrisk øje i rustfrit stål er omhyggeligt indlagt i skæftet og er med til at give ulo’en sin markante karakter. Den grønlandske ulo har været anvendt i århundreder til blandt andet at rense skind og skære spæk. I Jacob Leth-Espensens udformning har kniven fået et forbedret og ergonomisk greb, så de vuggende bevægelser bliver bløde og effektive - uden at man skal løfte kniven fra brættet. Knivens runde former og den store åbning giver samtidig god plads til fingrene og øger arbejdsglæden.
Læs mere om Ulo og Silva her: http://www.zonedenmark.dk/designs/serier/silva

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/