Add this: 

INTERIØR

Fine kurve i flettet papir fra Villa Collection

Smukke farver og miljøvenlige materialer.

Fakta

Vejl. pris fra 199 DKK.

Disse smukke og funktionelle kurve fra Villa Collection er fremstillet af miljøvenligt papir, der er lavet af genanvendeligt træ fra bl.a. Peru.

Efter bearbejdning bliver papiret håndflettet af dygtige kurvemagere og det giver kurvene et unikt og smukt udtryk.

De findes i flere varianter og også i en stor størrelse med hank, der kan bruges til mange former for opbevaring eller blot til pynt i hjemmet.

Se mere omkring produkterne og find inspiration på www.villacollection.dk
 

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/