Add this: 

BRUGSKUNST

Et produkt med mange anvendelsesmuligheder

H.C. Andersen eventyrophæng kan bruges til meget andet end pynt på juletræet

Fakta

Eventyr Den grimme ælling, Nattergalen, Den standhaftige tinsoldat, Ole Lukøje

Materiale Forgyldt messing med røde og gule ophængsbånd. Forsølvet messing med blå og grønne ophængsbånd

Pris 275,- vejl. for gaveæske med 4 ophæng

Øvrige produkter www.hcandersenhome.com

Nordahl Andersen har i år lavet 4 små ophæng, som indeholder hvert sit H.C. Andersen eventyr. De leveres i en fin 4-stk. gaveæske, som er perfekt til f.eks. værtinde- eller mandelgaven.

Produkterne kan bruges til meget andet end at hænge på juletræet, f.eks.:

  1. Som fint pynt på julegaverne, hvis de lige skal have et ekstra pift
  2. Som en del af bordpynten, hvor ophængene bruges som dekoration på servietterne
  3. En buket eller grene får ekstra juleudtryk, hvis ophængene hænges på

Har du som butik produkter i overskud efter julen, skal de kun gemmes til påske, da hver gaveæske indeholder 2 farver ophængsbånd, så de kan bruges til både jule- og påskepynt.

Produkterne fås i både forsølvet og forgyldt udgave og koster vejl. kr. 275,-

Om Nordahl Andersen

Se showroom

Nordahl Andersen - gaver der glæder
Firmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges til
udsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have glæde af dem i mange år – ja måske i generationer.

Firmaets produktpalette indeholder smykker, dåbsartikler, skriveartikler, jule- og påskepynt og repræsenterer kendte brands som Nordahl Jewellery, Joanli Nor, SON of NOA, Siersbøl og Hugo Boss. Men dette univers bruges udelukkende til at præsentere vores brand Hans Christian Andersen by Nordahl Andersen:

Eventyrligt smukke produkter baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip
Hele verden kender og elsker H.C. Andersen for hans berømte eventyr. Men digteren havde flere talenter. Et af dem var at lave de smukkeste papirklip. Dem har Nordahl Andersen nu i flere år forvandlet til smukt og dekorativt julepynt, med dyb respekt for den store kunstner.

Og for hvert år er kollektionen, baseret på H.C. Andersens eventyr og papirklip, vokset. Dekorative julehjerter, julestjerner, grantræer, ophæng og bordpynt er med til at skabe en eventyrlig julestemning ude i stuerne - og i 2017 blev der også føjet påskepynt til kollektionen.

Se hele kollektionen af H.C. Andersen by Nordahl Andersen her