Add this: 

KØKKEN

Et must i ethvert køkken

Kokkekniven fra ZWILLING® Pro serien med dens 23 cm lange blad er en allrounder, som er ideel til mange forskellige køkkenopgaver.

Gør denne praktiske kokkekniv til et grundlæggende redskab i dit køkken. Snit grøntsager, hak urter eller skær kød og fisk i skiver som en professionel med denne anvendelige kniv. Kokkekniven er umiddelbart imponerende med sit sorte og traditionelle rustfri stållook, klassiske nitter og kontinuerlige angel.

Kniven er perfekt afbalanceret og har et behageligt greb under skæring og hjælper med at garantere hurtigt, sikkert og præcist arbejde.

Pro kokkekniv 23 cm. Pris 949,95

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.