Add this: 

BRUGSKUNST

Et funktionelt lysende kunstværk

Lightwerk #45 er det første produkt fra Råwerk Original – et svensk designfirma, der lader sig inspirere af det nordiske landskab og vægter kvaliteten, samt holdbarheden i skandinavisk håndværk.

Lysholderen er håndlavet af massivt kobber og jern, som patineres i hånden, der gør hvert Lightwerk #45 unik. De organiske materialer patinerer og ændrer sig yderligere med tiden, hvilket vil sige at lysholderen konstant er omskiftelig. Det resulterer i et råt og levende udtryk, som står i flot kontrast til den nordiske stil med rene linjer. 

Lightwerk #45 har desuden en integreret drypbakke, der kan fyldes med sand, sten eller andre ikke-brændbare materialer, som letter rengøringen og samtidig giver et ekstra dekorativt look. For at skabe et særligt lys-spil, er der slået 238 søm i metalpladen. Sømmene holder samtidig stearinlysene på plads på pladen, hvor ét eller flere lys kan placeres. Om dagen er den patinerede overflade et unikt kunstværk, men når mørket falder på, spreder Lightwerk #45 et helt fantastisk lys, der bringer den nordiske skumring ind i hjemmet. 

Lightwerk #45 er et nummereret kunstværk, hvor hver lysholder har sin egen helt unikke patina.

www.rawerk.se