Erfaren Key Account Manager

Stilling:Key Account Manager
Ansøgningsfrist:23.10.2017
Bovictus A/S er i en rivende udvikling og skal have styrket vores eksportorganisation - Derfor søger vi den helt rigtige medarbejder til vores Key Account team.

OM OS:

Bovictus A/S er en af Skandinaviens førende konceptleverandører indenfor moderne brugskunst, gaveartikler og veldesignede produkter af høj kvalitet til hjemmet.
Vi huser 3 forretningsområder: Zone Denmark, Villa Collection og KJ Collection.
Vi tilbyder en udfordrende og inspirerende stilling med masser af udviklingsmuligheder.

Bovictus A/S tilbyder en stimulerende og udfordrende hverdag i et team, hvor der er fart på.
Vi er en engageret kollegagruppe, hvor mange af os har været her i mange år. Vi værdsætter et godt samarbejde og forventer alle medarbejdere bidrager til at ville gøre en forskel hver dag vi møder på arbejde. Hos Bovictus A/S er omgangstonen uformel, vi har humor, fællesskab og et godt arbejdsmiljø.
Vi tror på samarbejde, loyalitet og respekt for forskelligheder. Vi både giver og forventer fleksibilitet.

VORES NYE MEDARBEJDER:

Vores virksomhed har brug for en åben og initiativrig Key Account Manager, som arbejder selvstændigt. Du trives med struktur i dit arbejde og med at tage ansvar, da du får den daglige ledelse af Sverige som hovedmarked og en håndfuld øvrige markeder. 

Du vil i et tæt samarbejde med de lokale agenter og distributører, sikre optimal gennemførelse af vores salg til markederne. Med tæt opfølgning på agenterne sikrer du, at de er optimalt klædt på til at udføre og håndtere de daglige udfordringer indenfor salg og forretningsudvikling.

Derudover vil opgaverne i vores eksportafdeling omhandle udarbejdelse af kundespecifikke salgsoplæg, implementering af kampagner, opfølgninger på salgs mål, budgetter etc.
Du får fast base i Løgstrup, hvor du skal forvente en del administrative opgaver kombineret med salgsarbejdet.

Det er væsentligt, at du kan agere i et til tider hektisk arbejdstempo og trives med at have mange bolde i luften. Dit drive må være målrettethed og fokus på de opgaver du har, så du også er med til at efterleve og signalere, at vi er en kvalificeret og troværdig virksomhed. 

Du skal være fortrolig med engelsk på forhandlingsniveau og gerne svensk/skandinavisk. Du skal regne med op til 30 rejsedage årligt i forbindelse med deltagelse på messer, salgsmøder, markedsbesøg etc. Din erfaring omfatter sandsynligvis interiørbranchen eller relaterede brancher og du brænder for salg.

TILTRÆDELSE:

Snarest muligt, vi vil løbende afholde samtaler. Ansøgningsfristen er den 23/10 kl. 10.00
Du skal påregne 2 ansættelsessamtaler.
For yderligere interesse i vores virksomhed – www.bovictus.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til eksportchef Kim Dybdal, tlf. 87 25 16 39

Ansøgning mærket ”Export” sendes til Kim Dybdal kdm@bovictus.dk

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Hjarbækvej 65
8831
Løgstrup
Tlf.: 87 25 16 39
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
Key Account Manager
Ansøgningsfrist:
23.10.2017
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt