Add this: 

UDELIV

Enkel og praktisk klipning med den nye Fiskars Light-stangsaks

Fiskars Light-stangsaks gør det enkelt at trimme og klippe buske. Stangsaksen er let og behagelig at anvende, og det solide klippehoved giver et præcist klip. At trimme rosebuske med torne eller buske med tykke grene udføres trygt og enkelt med det lange og roterbare håndtag.

Fakta

Priser

Fiskars Light-stangsaks koster 449 kr.
For billeder, klik her!
I butikkerne fra 1. august 2017

For yderligere information, produktlån og billeder kontakt:

PR Manager Stine Bruun
Mail: stine.bruun@fiskars.com
Telefon: +45 31 56 78 27

www.fiskars.dk

Behagelig klipning med Light-stangsaksen fra Fiskars

Den nye stangsaks fra Fiskars er udviklet til at beskære buske og klippe mindre grene. Det lette skaft i aluminium gør det enkelt at bevæge sig rundt og klippe både højt og lavt. Stangsaksen har en rækkevidde på op til 3,5 meter.
Den hvide farve gør stangsaksen nem at se, når du klipper - og håndtaget har en praktisk skridsikkerbelægning, der sikrer dig et godt greb. Håndtaget er roterbart og hovedet er fast, hvilket giver en enkel manøvren - og dermed let beskæring.
At beskære rosebuske eller fjerne tørre grene midt i en busk har aldrig været lettere end med den nye Light-stangsaks fra Fiskars. 

Om Fiskars Denmark A/S

Se showroom

Fiskars er et førende brand af funktionelle, brugervenlige og holdbare designløsninger af håndværktøj med mere. Fiskars’ produkter udspringer af ægte inspiration og er designet til at løse opgaven på den mest ubesværede og intuitive måde.

Fiskars blev grundlagt i 1649 og er den ældste virksomhed i Finland. Vi har arbejdet med redskaber, skæreforarbejdning og opgaver i stål lige siden, vi begyndte for 360 år siden. Vi har rødder i byen Fiskars, et idyllisk center for kunst og design, hvor moderne æstetik møder gamle håndværkstraditioner. Fiskars lancerede verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Siden da er de orange sakse solgt i mere end 1 milliard eksemplarer på verdensplan, og deres ikoniske status har resulteret i, at Fiskars’ orange farve er blevet synonym med sakse over hele kloden. Fiskars er verdens sakse-brand nummer et.

Fiskars er en førende global leverandør af forbrugerprodukter til hjem, have og fritid. Koncernen har en stærk portefølje af betroede internationale brands – herunder Fiskars, Iittala, Gerber og Buster. Det associerede selskab Wärtsilä er også en vigtig del af koncernen og udgør sammen med Americas, EMEA o.a. Fiskars’ driftssegment. I 2014 kunne Fiskars berette om en nettoomsætning på 768 millioner EUR, og virksomheden tæller i dag omkring 4.800 medarbejdere.

Læs mere om Fiskars på www.fiskarsgroup.com.